Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 16 July 2014

Our Lovely Germany boys safely arrived in Berlin

Assalamualaikum...............
Anyeonghaseyo beautiful people...............
Nak kongsikan sikit gambar kegembiraan my Germany boys yang telah selamat tiba di Berlin.
Walaupon World Cup 2014 sudah berakhir tetapi gambar-gambar ini dapat di jadikan bukti 
kemenangan mereka dan kenangan untuk fan macam aku !
Check it out ^_^


Manuel Neuer ... Penjaga gol kita ^_^

Poldi dan Boateng

Mats Hummel yang hensem ^_^

Phewww.. Ramai gila fans

Muller !!!

Pemain simpanan .... ^_^

Mario Gotze ^_^





































Yay!!! Setakat ini sahaja...... banyak kan gambar ..
Gambar-gambar ini semua nya di ambil dari FB depa seniri dan FB team DFB .. ^_^
Sampai kita bertemu lagi untuk 4 tahun akan datang .. ^_^

5 comments:

  1. salam. penyokong kuat rupanya hehehe

    ReplyDelete
  2. bapak banyak kak oii gambaq germany! hahaha...even Sally sokong Argentina...tp congrats jugak kat Germany! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalao ikutkan banyak lagi gambaq ni ha.. saja tak bubuh semua hehehehe ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart