Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 25 August 2014

Air marjan Coco pandan

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo beautiful people........ :)
Hari ni saya nak share satu produk made in Indonesia kepada kawan-kawan semua... 
Produk ini adalah sejenis air minuman yang cuma kena tambah air je...
Means gula nya dah ada.... Nama air nya adalah Marjan..
Air Marjan ni ada banyak perisa...
Tapi yang Liya pernah makan tu yang ni lah .. Coco Pandan.

Kawan-kawan nak try ??
Boleh ja pergi beli kat pasaraya HERO berdekatan anda.
Kalau tempat lain kiter tak sure .
Harga RM7.90 sebotol..........
Boleh minum bersama keluarga ,.. Tambah air dan ais batu..
Sedapppp.. Ok bye semua... ^_^

13 comments:

  1. marjan
    penah dgr tp blom pernah rasa :)

    ReplyDelete
  2. tak pernah pulak mama dengar.. nampak lagi lah.. ermm..

    ReplyDelete
  3. belum pernah cuba lagi minum ni hehe :)

    ReplyDelete
  4. first time dengar gn tengok..hehe xpa kalau jmp boleh try ni..;p

    ReplyDelete
  5. Pelik namanya..x pernah nmpk sblm ni

    ReplyDelete
  6. supermarket HERO
    ntah sini xde nama supermarket HERO inikan air marjan hahaha
    xpe nti k.el cari pandan n cari koko jdlah koko pandan hehe

    ReplyDelete
  7. Marjan ingatkan dari Iran tadi sebab ada kawan akak Iranian nama Marjan!

    ReplyDelete
  8. 1st time mendengarnya..kalo ada rezeki, dapatlah rasa kalo ada la kan kat jb ni

    ReplyDelete
  9. 1st time dengar air nie.. tapi kat sini tak dak kot..huhuhu

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart