Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 26 August 2014

Beads threading project

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo beautiful people.....
eh betol ke tak tajuk nya tu hentam saja tu tak tau betoi dak..
Gatai sangat nak tulih omputeh kan....
Sebenaq nya nak cerita pasal Projek Menjahit Manik...........
Sebelom ni Liya ada habaq kan yang Liya menolong kawan menjahit manik...

Ni la antara manik-manik yang di gunakan semasa poses menjahit ye kawan-kawan.
Kalau yang follow ig kiter mesti dah nampak gambaq ni...

Ini pula hasil nya yang dah siap di jahit...
Cantik tak.. Cepat-cepat puji kalau tak kiter merajuk...
Hihihhihihihi... Kalau nak dapatkan tudung ni boleh la berkunjung ke 
Woman Of Jannah Butik kat the Curve dan cari jenama Simply Shawl
Tapi belom siap lagi ni so tak da lagi la kat sana ...
Masih dalam proses menjahit tapi boleh gak usha tudung-tudung lain kat sana ye..
Macam-macam warna dan macam-macam patern yang ada.... 
Ok jom sambung kerja... Curi-curi update blog di celah kesibokan..
(Sibok lah sangat kan... hhihihihi)
Ok bye semua ^_^

12 comments:

  1. wah cantik dan menarik jugak ni...

    ReplyDelete
  2. cantik lieya...tak sabar nak tengok yang full punya..

    ReplyDelete
  3. rajin ni...sambil dapat tambah duit poket kan..seronok jahit manik ni

    ReplyDelete
  4. Cntik pndai lya mnjahit ada bakat

    ReplyDelete
  5. Asslmkm liya.. Cntiknya shawl2 tu..

    ReplyDelete
  6. rajinnya.. ada jugak seorang kawan Ros yang minat menjahit ni ..

    ReplyDelete
  7. lieya rajin buat takpe..kita tak berapa nak rajin

    ReplyDelete
  8. woiiiiiiiiiiiii cantek..pandainya lieya jahit
    sungguh halus malus jahitannya
    mmg ada seni lah
    meh jahit shawl k.el..tp k.el nak sequin pya ekeke

    ReplyDelete
  9. Wah pandai menjahit manik rupanya lieya nie yer..=D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart