Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 21 August 2014

Ber dip n dip bersama besties at Dip n Dip The Curve !!

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo beautiful people............ ^_^
Hari ni nak cerita pasal makan lagi.......
Banyak sangat entry yang pending dan gambar-gambar yang nak di kongsi.
So kita kongsi 1 by 1 ye.... ^_^
Kali ni makan kat Dip n Dip pulak... The curve jugak...
Sebab dekat dengan umah , kentut pon dengaq ......

Ini lah dia kedai Dip n Dip tu sayang-sayang sekelian....
Actually aku bukan tau pon pasai kedai ni kalau bukan kerana 
kawan aku +Ina Azha bagitau... Dia cakap sini best dan sedap...
Aku search kat internet pon nampak wow... sedappp..
Selain kat The Curve , kalau tak salah di Bangsar pon ada gak.
Tempat lain aku tak pasti....
Tisu dia ... Comel kan...
Rasa macam nak buat hobi baru la.. kumpul tisu restoren ^_^

Ha ni lah kawan aku , Hasinah... 
Dia ni tokey tudung... aku pergi jumpa dia sebab nak ambil tudung..
Aku tolong dia jahit manik.... ^_^
Tolong berbayaq la bukan tolong saja hihihihi,,,
Kalau nak dapat kan koleksi tudung dari kawan aku ni,
Boleh la pergi ke The Curve , Women of Jannah....
Dia punya brand , Simply Shawl ....
Boleh la try jengok-jengok kat Fb Page dia kalau nak tau lebih lanjut

Ha nendia........ Sedap x nampak ??? 
Gila tak sedap... Memang coklat dia marvelous noks.. 
Kalau kat rumah memang mak dah jilat pinggan tu.... 
Tak dak arah dok kat public kan....
Harga : RM17

Yang ini..... Pergggghhhh lagi sedapppp sampai menjilat jari....
Kalau nak makan kat sini ambil satu ni pon dah cukup sebab kenyang ....
Harga : RM 10...

Kenyang sudah kami pon balik....
Hasinah belanja untuk hari ni sebab dia tokey tudung ... bila lagi nak pau kawan seniri
hihihihi.... okay setakat ni sahaja dulu....
Bye !!!

18 comments:

  1. Nmp marveles la coklat tu lieya

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Mujur ada org belanja .. hihhhihiihh..

      Delete
  3. Replies
    1. Lap dulu kak .. jgn sampai jatuh kat meja
      hihihi

      Delete
  4. untung ler ada tikey tudung blanja...memang nampak sedap ...bila la akak dapat merasa...Lieya blanja boley.?..hehe..:)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. nanti mai key ell jangan lupa meneraiii ok.

      Delete
  6. haiii sayang ekeke masih igtkah dikau pada kakakmu yg x bape gojes ni ekeke
    selamat hari raya n maaf zahir batin
    sedap aihhh coklat tu

    ritu k.el p kl sempat sopin kt sogo je pun
    1mlm je p sbb antaq adek pi klia dia nak dok kanada

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak elll!!!!! ish awat xingat pulakkkkk... mesti ingatttt kak el ku syg,,,, hihihi....ooo mai KL soping sakan la nooohh... :)

      Delete
  7. salam. alamak..gambar makanan lagi...terliurrr....T.T

    ReplyDelete
  8. kannn sama2 bagi job sama2 ada job.. lepas tu hang paw dia belanja makan cekelat naaa,, hehehe :D

    ReplyDelete
  9. slurp...he..he..memang best tu lieya...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart