Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 20 August 2014

Dine in At Little Penang Cafe, The Curve

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people.............
Minggu lepas aku mencuba satu restoren...
Masa tu aku dengan Diana pergi ke The Curve lepas balik kerja....
Biasa lah kan orang bujang terl***k macam kami memang macam ni....
Bosan-bosan tak tau nak buat apa pi ja jalan-jalan merayau tak dak tujuan ...
Tapi tak dak lah sampai ke tahap yang extreme tu kan.....
Pi makan-makan , window shopping , cuci mata pastu balik gedebom lena ...
Tak yah pikiaq apa dah , esok bangkit pi keja .................
Eh lupa nak habaq nama kedai ni Little Penang cafe ...
Saja ja kami nak pi try..... Nampak macam tak mahai...
Padahal ... Mahai gak la...... Bagi orang kampung macam aku....kikiki..

Ini Asam Laksa ... Harga dia RM12.20...
Sedap pekat ada banyak isi ikan sampai makan pon macam tak mau nak habes...
Pasal pa kata mahai sebab kalo kat kampung laksa RM3.00 ja kan...
Kikikiki.... Gediks... 


Ini ayaq Cincau dan jugak Sirap...RM3.50 ... ^_^
Ayaq ni ja paling murah so ambil yang ni ja....

Tuan belog... ^_^ Kelam sikit kan tapi takpa ,,,
Hampa semua dah kenai dah muka tuan belog cam na ..
Kalo letak gambaq dalam gelap pon semua boleh cam dah kan... 

Nendia tisu dia ... siap ada nombot tel..
Kot-kot ada yang nak tempah ka....hihihi...

Ni Mee Kari... Diana punya ... Sedappp ... Harga dia sama gak .
RM12.20.. Memang main dish dia harga tu... 
Ada banyak agi lah menu lain... ^_^
So kalau nak bagi rating kedai ni 4/5...
Sedap tapi mahai sikit la...
Sebab selalu kalo jenis asam laksa ni kalau harga dalam RM7 - RM9 tu ok la,,
Boleh dipertimbang kan lagi... Tapi kalau ada yang nak mencuba tu tak salah..
Suasana kedai dia pon cantik...
Tapi sayang lupa nak snap... ^_^ Ok lah ...
Setakat ni ja bebelan.... Jom sambung buat kerja ....sambil bw mana yang sempat...
Tata.. Titi.. Tutu

13 comments:

  1. Mhlnya tpi brbaloi la klau sdp kan x rugi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mujur sedap kalo x memang dah sumpah seranah agak nya :)

      Delete
  2. mahal sikit takpe janji tak menyesal dengan rasa dia kan lya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak... tapi lepas ni mmg xp dah hahaha :)

      Delete
  3. Boleh tahan jugaklah harga dia noh. Tapi kalau sedap tak paa, baru lah sesuai dgn hrganya. :)

    ReplyDelete
  4. mahal tapi nama menyelerakan.. nyum nyum :)

    ReplyDelete
  5. salam. wahhh...dua+ nampak sedap~!

    ReplyDelete
  6. Tgk harga biar x makan pun...huhu

    ReplyDelete
  7. Kedai favorite bos Sally kak...hehehe...sakan berjalan..bila nak lepak lg ni Kak??

    ReplyDelete
  8. selalu gak makan kat little penang kat Great Eastern Mall (dekat ngan rumah) sedap dan berbaloi dgn harga :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart