Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 15 August 2014

Hari Raya Ke dua .... Tetamu jemputan , African Snake

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people............
Masih lagi dalam mood update cerita raya .... 
walaupon agak ketinggalan tapi masih dalam bulan syawal kan so kira on lah,,,
Cantik tak kami punya crown snake....??
Indah nya di hari raya ke dua sebab dapat pakai crown snake ... 


Jangan tak percaya , ini ular betol dan bukan palsu.....
Ular ni sangat-sangat la baik memang semasa sesi pergambaran beliau asyik dok melena ja...
Pemalas rupanya ular ini....


Sesuai sangat dengan background kat belakang tu kan...
Macam tema ala-ala flora dan fauna kikiki,,,

Nah ambil lah,... bulat-bulat comel ja si budak ni kan....
Rasa sejuk ja masa pegang ular yang comel ni..

Antara mereka - mereka yang terlibat bersama pada malam raya kedua itu,,,,
Tuan punya ular yang berbaju kotak tu ye,,,
Kata nya ular ini makan tikus putih,,, Ada sekor lagi ular tu pemalu..
Dia buat keraih badan so tak leh la nak bergambar dengan dia,,,, 

Gambar kabur Tengku Liya Von Jay dan Datin Hasmidar,,
Tah jurukamera berbakat mana tah amek gambaq ni.... Grrrrr

Sebelom pi kat umah yang ada ular tu kami pi umah Midat dulu...
Dia jamu kOtiau Goreng ...

Seperti ibu dengan anak ... Tehehehee... anak la sangatt..
Gurau ja ...Datin , thank you for always being so understanding....




Jemaah-jemaah yang ikut bersama ke umah datin.... ^_^




Kandid la sangat kan.... ^_^ 


Haaaaa,, habes pon cerita raya kedua kami ... Hihihihiihhh..
Mana gambar makanan ... tak ada sebab lupa nak ambil...
Teruja sangat nak makan plus ada ulaq so ulaq tu lagi menarik....
Until then ! Have a nice day everyone !!!!

30 comments:

  1. beraninya lieya pegang ular..lya ni penggeli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liya mmg Tak tkut ular.. Klo ulat takut la

      Delete
  2. amboi...main ulaq naaa...hahahaha

    kak oii...selamat hari raya!

    ReplyDelete
  3. ho ho ho, akak tak berani oo ulaq tu... takutt dan geli...

    ReplyDelete
  4. waaaa....
    MG xpernah lagi pegg ular
    takoot ! hihi

    ReplyDelete
  5. Ularr!!!! Oh tidakkkkkkk.......
    Tgok entry ni teringat yg akak x lg update citer raya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi... Kak pon tkut ulaq ye.. Cpt2 Kak update . sy pon ada lagi yg pending

      Delete
  6. eeeuuuwww tak sanggup tgok gambo ada ular tu..

    ReplyDelete
  7. eeeii.. tetiba geli geleman rasa..

    ReplyDelete
  8. Akak nampak ular dalam tv pun melompat lompat lieya oiii..

    ReplyDelete
  9. eee...beraninya pegang ular...seram lak tgk..huhuhu

    ReplyDelete
  10. XGELI KE MAIN ULAR TU?? SELAMAT HARI RAYA DEAR!!!

    ReplyDelete
  11. tema baju raya akk ni sari ea?
    ahaha. tak takut ke pegg ular tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Punjabi suit la iqa... :) Kak mmg tak tkut ular

      Delete
  12. wah berani nya pegang ular.. selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  13. Wah gelinya Ular...so scary...

    ReplyDelete
  14. salam. eeuuwww ular betul ke tu?? beraninya pegang...tak geli eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm... Sy mmg tak tkut ular :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart