Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 12 August 2014

Kad Raya Dari Jm

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo to all readers!
Masa balik kampung tempoh hari , Liya terima satu kad raya ..
So terfikir jugak lah dalam hati siapakah gerangan nya yang sudi hantar kad raya ni.
Bila di buka rupanya , blogger yang juga sahabat di alam maya yang hantar.
Siapa lagi kalau bukan JM tuan empunya blog yang menyajikan cerita tentang
pengalaman nya melancong di seluruh dunia.. ewahhh ^_^

Tengok tu siap ada duit raya lagi untuk kiter ... Hik hik hik...


Untuk Jm , 
Terima kasih daun keladi,
Tahun Depan hantar lagi...
Di kesempatan ini juga Liya ingin menyusun jari memohon maaf 
andai terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita di alam maya...
Sorri sebab tak balas kad raya insyaAllah nanti akan di balas dengan benda lain...

Bye!


7 comments:

  1. Terima kasih Lieya..terharu tau siap ada entri khas buat JM...apa yg JM harapkan semoga persahabatan kita di alam maya berkekalan ye aminnn..in sha Allah

    Kalau panjang umur tahun depan ada lagi heee...pstt : tak perlu balas apa..itu pemberian ikhlas

    ReplyDelete
  2. lama dah tak singgah sini...selamat hari raya lya..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya lieya.. amboi sakan noh.. :)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Lieya.. wah isi dalam kad raya tue paling best kan..=D

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya Lieya :-)

    Rare betul kalau dapat kad raya di zaman Facebook ni. Hehe

    ReplyDelete
  6. salam. alamak..jeles+..sy punya tak tengok lagi sebab kat kampung..huhuuhuh

    ReplyDelete
  7. siap dapat duit raya, tu yang best :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart