Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 11 August 2014

Sarapan dgn kuih raya

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo pretty people...
Happy Monday... Semua dh habes mood raya Ka.. Aku pagi2 lagi dah melantak kuih raya untuk sarapan..hihihihi...
Kemarin pulak pergi makan-makan kat rumah kawan. Balik terus belebim Tak ingat dunia. InsyaAllah ada kesempatan kiter update pasal open house pulak. Hari ni rasa mcm free sikit so boleh la update laju2 Dan bw ... Bye!

10 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah isnin..wahh..kuih raya dia masih ada..nak jgk tart nenas tu..hehe..apa2 pn salam syawal ke-15 dan maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  2. wahh.. masih banyak kuih raya lieya...

    ReplyDelete
  3. Wah banyak lagi kueh raya dia..kita punya semua dah habis..he..he

    ReplyDelete
  4. salam. alamak..terasa nak makan tart nenas pulak :D

    ReplyDelete
  5. Wah.biskut raya kat umah Tiey dah habis dah. Ada masa buat lagi. hehehe

    Jemput singgah sis My recent post : Layan Citer Filipina Terbaru Tv3!

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya Lieya... sori lama tak singgah sini

    ReplyDelete
  7. Sedap tu kuih raya. Nad menyesal je lupa nak bawak kuih raya balik kampus. Adehh

    ReplyDelete
  8. Lieya sedapnya tengok tat nenas tue... favorite akak tuh!!! =D

    ReplyDelete
  9. banyak lagi stock kuih raya yer :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart