Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 9 August 2014

Selamat hari raya (ucapan terlewat)

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people...
Ya rabbi lama gila Tak update blog.
Serious berhabuk gila... Ada x yg rindu kat itew... Kihkihkih.... Nak update PSL raya pon tak sempat ... Masa balik kg hari tu ingat nak update bertubi-tubi, sekali laptop pulak rosak.. Alahai.... Ni pon update pakai fon(sigh)
Okay nak upload gambaq raya sat walaupon terlambat sikit tapi Takpa la kan...geram jugak sebab Tak dapat nak upload banyak ... OK... Nak ucap selamat hari raya kat semua kawan-kawan yang mengenali diri ini :) bye!!!

9 comments:

  1. Meriah gambo raya...
    Selamat hari raya lieya

    ReplyDelete
  2. Suka tgok gambar raya Lieya.....selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin dari akak dan family dik...

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya buat lieya sekeluarga..
    kucing tu pon nak beraya kan..hihihi

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya lieya maaf zahir dan batin ye sepanjang Jm tinggalkan komen kat sini ada yg mengguris hati ke. Rajin2 lah update sbb Jm setia d sini :-)

    ReplyDelete
  5. meriahnya..selamat hari raya

    ReplyDelete
  6. Lama xsinggah sini. Rindu sis Lieya! Btw, selamat hari raya aidilfitri sis. Lawa nye sis :)
    My recent post : Buat Ic Baru!

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya lieya..
    akak pon lambat jugak ni ucap..
    meriah la umah anak dara ramai..untung mak kan..

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya :0 seronok dapat bergambar satu family :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart