Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 28 August 2014

Ubi kayu rebus di pagi hari

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people ...
Dah breakfast ka semua ? Nak jemput hampa semua makan...
Ubi rebuih cicah dengan nyok... Sedapppp..
Dengan cuaca kat luaq yang agak mendung dan redup ...
Memang sesuai untuk bersantap dengan ubi rebus ni,,

Pulun pagi-pagi pi beli nyok.
Mujur la kedai runcit dekat ja dengan office,
Dari semalam lagi dah berkira-kira nak sarapan dengan ubi kayu.
Ubi kayu ni beli petang kemarin ... kat pasar malam...
Sekilo RM3 ja ... Sapa suka ubi kayu ?
Mesti terliuq kan... Pi la cepat-cepat cari.... ^_^
Ok bye . Jom sambung buat kerja ...

21 comments:

  1. amboih...sedap baq hang..haha lama tak makan ubi rebus la uolls! hehe;p

    ReplyDelete
  2. nak nak nakkkkk k.el tgh nganga ni muahahaha
    ni lau ada sambal ikan bilis woooooooooooooiiiiiiii mak mertua lalu wat dekkk je hahaha
    k.el sarapan karipap je ekeke

    ReplyDelete
  3. nakkkkkk ubi rebus is my favourite...hik hik hik...

    ReplyDelete
  4. Sedapnyeee... dah lame tak pekena ubi kayu ngan kelapa parut nih ... nyum nyum

    ReplyDelete
  5. sedapnya..lama tak makan ubi kayu rebus ..

    ReplyDelete
  6. Wah sedapnya..dah lama tak makan ubi kayu ni...

    ReplyDelete
  7. rare sangat ni lieya..sedapnya kalo dapat sekarang jugak..dah la pagi ni hujan..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam singgah ptg dik...sedapnyer makan ubi kayu time2 sejuk mcm ni...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah ptg dik...sedapnyer makan ubi kayu time2 sejuk mcm ni...

    ReplyDelete
  10. lamanya xmakan ubi kayuuuu. serius terlioqq T.T

    ReplyDelete
  11. ubi rebus kami makan dgn sambal.. maklumlah.. orang jawa..mmg tak lari ngan sambalnya..hehehe..

    ReplyDelete
  12. sedap kalau makan denga sambal tumis. haha :D

    ReplyDelete
  13. dah lama x mkn ubi kayu..susah bendar nk dpt kat sini

    ReplyDelete
  14. dah lama tak makan ubi kayu. boleh tahan sedap rasa dia :D

    ReplyDelete
  15. hampa buat akak meleleh ayaq liyoq tau Lieya.. hehhee

    ReplyDelete
  16. my favret walaupun dh lama giler x makan... yummmmmmy

    ReplyDelete
  17. cecah sambal pun layannnn nih...sodappp

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart