Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 5 September 2014

Cantik nya Encorp Strand Mall di waktu malam

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people....
Salam Jumaat!
Sebenaq nya gambaq ni Liya ambil masa pergi ke Encorp Strand Mall beberapa malam yang lalu..
Cantik sangat lampu kat depan tu ha ... kan....
So saja la nak kongsi kat sini (padahal tak dak modal nak menulis ,ekekeke)

Cantik kan... Lampu tu dah macam kelab malam dah kalo tengok real.
Memang cantik sangat dari jauh pon dah nampak...
Okay lah .. setakat ni ja dulu.. Hihiho.. bye!

8 comments:

  1. salam jumaat.

    blogwalking di sini.

    liya duduk di area KD ke?

    salam singgah dr sue :)

    sihatitunikmat.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam jumaat dear..cantik..cantik sangat!

    ReplyDelete
  3. cantik...belum berkesempatan nak tengok waktu malam lagi..Thanks lieya..

    ReplyDelete
  4. ohoiii.. p dating ke ape malam-malam tu? jeng jeng jeng :D

    ReplyDelete
  5. amboi.... sakan jalan akak sorang ni.. hehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart