Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 4 September 2014

Kegilaan terhadap old town white coffee

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people ...
Ya Allah dah berhari sangat aku tak update blog..
Nak dekat seminggu ada dah rasa nya apa la nak jadi ni...
Lately aku memang tak konsisten langsung utk update ...
Rindu nya zaman update bertubi dulu dulu ^_^
Dah dah tak mau merungut lagi jom nak cerita tentang kegilaan baru aku..
Sebenaq nya aku macam terjatuh sayang dengan Old Town...
Pasal pa ?? Tak pasti la tapi maybe sebab sedap dan harga dia pon berpatutan sangat..
Sapa setuju sila angkat tangan ... ^_^

Actually ia baru sangat ja bermula pada petang yang hening masa tu kami kat Kenanga ..
Jam menunjukkan pukul 4 tapi kami belom makan tengah hari..
Jalan punya jalan dalam tu sampai tak torah akhirnya kami pon singgah kat Old Town dan makan..
Sangat berpuas hati sebab sedap,,,

Yang ni kat Area Strand Mall Damansara...
Cantik sangat deco kat dalam ni ...
Tuan belog pon cantik jugak kan.. ok .. sila muntah hijau..

Mee ni apa nama dah lupa la.. 
Masa order ni dia punya harga + drink RM11.90 ..
Kalau upgrade drink kepada larga jadi RM12.90.
Murah kan murah kan ... ^_^

Roti bawang putih ni.. My all time feberet,,
Lepas makan tu mulut bau bawang putih ... ikikikiki...
Sila kunyah chewing gum okays?

Ni makanan Diana ... ^_^
Nasi apa eh ayam ka apa tak pasti la....

Suasana pada petang yang sangat hening itu.... ^_^
Alhamdulillah kenyang makan hari tu dan puas hati...
Tak dak la nak menyumpah seranah sangat kan...
Ok lah kawan-kawan,,, GTG dulu....
Tata Titi Tutu.....

11 comments:

  1. suka bread toast kat old town nie kan...sedap... :)

    ReplyDelete
  2. Dried wantan tu sedap Lieya.. terus rasa nak Lieya belanja akak.. hahaha boleh?? ;P

    ReplyDelete
  3. JM pun suka mkn di uptown white coffee..klau lah dekat ngna area umah mahu hari2 terjah pastu cashier tu mesti kenal asyik muka ni je hikss

    ReplyDelete
  4. aahh... jadi lapar bila tengok gambar2 ni..

    ReplyDelete
  5. sedapnya!suka hot chocolate old town

    klik tabung budak lapar satu kali...hehe

    ReplyDelete
  6. Hai Lieya! Lama tak singgah sini.. Amboi, sedapnya makan.. Lama dah tak makan kat Old Town White Coffee ni.. Dulu suka makan nasik lemak kat sini.. Memang sedap! ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  7. same geng la kita~
    hehehe, sy suke breakfast kat sana

    ReplyDelete
  8. roti bakar OTWC mmg terbaik! hehe

    ReplyDelete
  9. jarang masuk OTWC..tapi sedap la kan kopi dia..

    ReplyDelete
  10. ok..nampak sedap..nanti kena pegi sana :)

    ReplyDelete
  11. saya pun suka ke sana. ;P tapi kena bawak hubby lah sebab nak suruh dia yang bayar haha

    btw saya blogger baru, selamat berkenalan ya http://shamanith.blogspot.com/

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart