Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 22 September 2014

Nasi ayam penyet

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo beautiful people ..........
Ya Allah, dah lama sangat aku tak update belog kesayangan ni..
Bukan setakat tak update malahan dah lama jugak tak melawat blog kawan-kawan tersayang.
Apa la nak jadi dengan aku ni yee,.. Busy sangat ka ????
Hehehheheee,, boleh di katakan busy la jugak kan...
InsyaAllah ada masa terluang aku akan datang menjenguk kalian di blog masing-masing...
Cuma lambat dengan cepat je ...

Nak kongsi sikit gambar nasi ayam penyet ni..
Walaupon aku bukan lah peminat tegar tapi yang ni memang best,,,
Kat mana nak makan ni... Of course lah kat Kampung Baru,,
Syurga makanan lah katakan... ^_^
Nama kedai ni tak ingat lah tapi bersebelahan ja dengan kedai masakan siam Thon Pai ..
So sama nak perhi boleh la cari kedai Thon Pai tu dan makan kat kedai nasi penyet ni yer,
Ok tulis entry pon dah rasa meleleh air liur ni. 
Mujur lah bukan bulan puasa,,,
Okey lah setakat ni ja celoteh .. Nak cari bahan lain pulak untuk di sajikan kat hampa semua..
Tata.. titi.. Tutu,,, bye!!

3 comments:

  1. Nasi ayam penyet ye..nyam..nyam..biasanya akak makan ayam dan tempenya dulu..hehe..syok..

    ReplyDelete
  2. perghhhh...cabai hijau kak! sure pedas?

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart