Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 13 October 2014

CPUV OCT - 4 ON GOING

Assalamualaikum.....
Anyeonghaseyo beautiful people...
Dah lunch ke semua ni.. mesti semua dah kenyang dan mula ngantuk kan...
Hari ni nak update pasal CPUV sikit ...
Alhamdulillah walaupon jarang update blog tapi Nuffnang still bagi jugak CPUV
Terima kasih Nuffnang , jasamu di kenang....

Sebenar nya Liya dah lost count daripada last cpuv ,,,
So kita kira ini untuk bulan Oct Punya je lah yerrr..
Ada 4 ongoing CPUV .. Lupa plak nak hide dia punya jumlah tu kan..
Biarlah kawan-kawan tengok sikit sebab tak banyak pon hihihi...

Ok bye.... 

9 comments:

  1. tahniah lieya.. semoga bertambah lagi rezeki awak...

    ReplyDelete
  2. bukan senang nak dapat. kalau cik fafa bersyukur sangat dah tu. hehe ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah lieya...ramai yang dapat kan?cheery pun dapat tapi 3 jer..alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. salam akak.akak sihat?lamanya xdatang sini:') alhamdulillah..tahniah jugak untuk akak :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki lya, akak tumpang happy untuk lya...

    ReplyDelete
  6. skrg ni memang banyak dapat cpuv tapi amount ckit ja.. hehe..

    ReplyDelete
  7. oklah tu lya dr xde kan
    xpelah amount tu skit2 lama2 jd bukit hehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah semoga bertambah lg rezeki lieya.. =D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart