Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 11 October 2014

Hari raya haji - ootd

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo people..
Raya haji dah pon lepas tp baru skrg terkedek-kedek nak update kan....
Skrg ni masih kt kg lagi....
Cuti pjg la katakan......
Tema utk raya haji ni still ala bollywood hihihi... the reason. To impress someone...
Tp xsure org tu rasa impress ke tak (sigh)
Apa2 pon sila jamu mata yeeee... hhhahahaa..

Weeeeehuuuu....-

Cantik x baju itewwww...
Baju ni beli masa karnival india kat perkarangan stadium shah alam..
Harge : RM50..
Sapa-sapa yg suka pakai baju mcm ni kalau nak dapatkan harga murah ,
Eloklah pergi time depa buat karnival macam tu..
Kalao tak mau beratuih gakk harga dia...

Last but not least my fake face ..
thanks to Lenovo S820

ok bye...... ^_^

8 comments:

  1. Amboi.. Bertema bollywood lagi.. Kerlassss gitu..^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. Salam hujung minggu Lieya...wow so bollywoood...

    ReplyDelete
  3. Wah2 bolly style eh..hihihi...akak xde ootd...belasah shj

    ReplyDelete
  4. amboiii...betul2 ala bollywood nie...nasib baik bukan kat taman...hehehe..sekali sekala lain dari yang lain kan

    ReplyDelete
  5. wahh,fefeeling bollywood. teringin jugak nak pakai kurtis (correct me if i'm wrong) ^_^

    ReplyDelete
  6. Lieya...lama tul JM x singgah sini....fake face..ahaha...cute apa

    ReplyDelete
  7. Wah! ala2 bollywood yer... cantik..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart