Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 16 October 2014

Iqi dan Icha . With Mak Tok and Tok wan

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people.. 
Dah breakfast ?? Kiter makan biskut 4 segi ja.. (Everyday,sigh)
But at least tetap bersyukur sekurang-kurang nya ada gak benda nak makan kan...
Hari ni nak kongsi moment yang di capture pada raya haji lepas...
Gambaq si kembaq dengan Helmoni dan Harabeoji... hihihi

Tak tau pasepa gambaq ni kabuq ...
Tapi sebab gambaq ni macam comel je so masukkan gak la kabuq pon.

Tengok la gelagat budak dua orang ni. 
memang tak kering gusi ....... sebab depa comel sangat..
hihihi.. okay bye... 
Thanks for reading 

2 comments:

  1. Lma btl lya x nmpk baby Ank buah lieya ni..dah bsr

    ReplyDelete
  2. comelnya budak dua org ni..geram tengok

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart