Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 27 October 2014

Majlis Pertunangan Farah (Housemate)

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
Rasa nya belum terlewat untuk aku ucapkan Salam Maal Hijrah kepada kawan-kawan semua...
Sabtu lepas bersamaan dengan 25 Oct 2014 (1 Muharram 1436)
aku bersama kawan-kawan serumah yang lain menghadiri majlis pertunangan housemate
aku iaitu Farah di Kalumpang, Hulu Selangor.
Perjalanan dari KL ke Kalumpang mengambil masa selama 1 jam ...
Awal-awal pagi lagi kami dah bersiap nak ke rumah Farah...
Dalam pukul 10 cemtu kami terus memulakan perjalanan ..
First sekali kami ke KL untuk menjemput Hana kat KL.
Sebab lepas pergi majlis Farah ni, kami akan ke Rumah Sally untuk bersantap nasi kerabu.
Yang tu nanti cerita kat next entry ye.....

Dah pon sampai rumah Farah, xda lah susah sangat nak mencari tu.. 
Exit kat Tanjung Malim tu ja pastu terus ja sampai umah dia....
Tak da lah tepi exit tu cuma senang cari la sebab dia ada bagi direction...
Hantaran dari pihak lelaki dan perempuan ..
combine sekali ja sebab masa tu ramai sangat orang kat rumah dia.

Kami ni jelah semua housemate aku.. 4 orang ja semua nya ,,, ^_^
Mula-mula memang tak rancang pon nak pergi majlis ni.
Tapi sebab Dila semangat sangat nak pergi so aku dengan Diana on je la...
Lagipon memang suka makan nasi kenduri dan berjalan pon..

Kaboq ja gambaq ni ha,, tengok tu ramai ke tak orang.. Nak sua kaki pon tak mampu..

Menu santapan ... Gulai Daging, Ayam masak hitam, sambal sotong , 
Lettuce sebagai ulam... Heaven sangat,,

Lepas santap nasi , yang ni plak aku hentam..
Kambing golek dengan mashed potato... Sedap..
Lepas tu jadi panas dan dahaga .. hihihi..

Ambil gambaq sekeping dengan Farah. 
Mana tau kot berjangkit... ^_^
Awat muka aku tiba-tiba skema cemtu .,.. hikhikhik....
Ok setakat ni ja coretan ....... Lepas makan ni terus ja gerak ke rumah Sally ^_^
Nak tau kena lah baca entry seterusnya .. Stay Tune ^_^

10 comments:

  1. hehe...sedapnye :) kalau berjangkit tuh tak lama lagi lieya la pulak..hehe..

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat kwn lieya.pas ni turn lieya plak hhee amin

    ReplyDelete
  3. Hana ikut sekali rupanya. hehe.. ingatkan akak ambik dia before g rumah sally. btw tahniah buat housemate kak liya tu.. :)

    okay tunggu next entry plak.. sorry hari tu tak sempat nak menyembang kat rumah sally.. kemaruk bergambar lah katakan. hikhik.. ada jodoh kita jumpa lagi ye.. :D

    ReplyDelete
  4. Wah dah macam twin..mirip lieya ...nway food tu nampak best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. twin??? OMG.... Twin kat lemak yang lebih jer kot Raudzah.. kalau muka tu jauh jelaq

      Delete
  5. shedapnyaaa ada kambing. gempak r bertunang cemni. hiihooo.. CT nak tunang few minutes before nikah ajelah hahaha

    ReplyDelete
  6. Best bila dpt housemate satu kepala kang....

    ReplyDelete
  7. makanan!!!! tahniah diucapkan.. heheh

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart