Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 28 October 2014

Makan Nasi Kerabu Free di Rumah Sally

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people....
Ini sambungan kisah pada hari Sabtu lepas...
Selepas kami dah kenyang memboyot di rumah Farah kami sambung pulak makan nasi kerabu kat rumah Sally yang kiut miut tu.....
Sebelom ni pernah tengok Sally update pasal nasi kerabu dan rasa terliur nak makan..
At last dapat gak makan kat rumah dia .. Kalah orang mengidam kan ^_^

Macam ini lah rupa nasi kerabu yang di santap oleh aku dan kawan-kawan sekelian ..
Warna cantik biru , semua nya cukup lengkap.. Yumyum ^_^
Rasa macam nak makan lagii.. 

Masa kat umah Sally dapat berposing dengan kucing yang sangat comel ni..
Tak pasti yang ni yang mana satu sebab ada dua ekoq,, 

Lieya with Hana.. Kan dalam entry sebelom tu ada cakap pergi ambil Hana kat rumah dia kan.
Dengan Hana ni dah banyak kali dah jumpa dan dah anggap macam adik sendiri..
Sebab adik kandung pon sebaya ni jugak..

Selfie 3 orang jer.. hihhihihi.... ^_^

Dengan tuan rumah aka yang jemput makan wajib kena selfie jugak kan....

Sangat-sangat berbesar hati sebab dapat jumpa dengan Qila yang comel ni.. ^_^
Sebelom ni ada gak dok komen kat belog dia walaupon tak sampai tahap Top Komentar....
Qila sangat cute... ^_^

Nad pon ado. hihihi.... At last dapat gak jumpa kan..... Setelah sekian lama.. 

Dengan Aisya pon wajib ambil gambar...
Dia comel sangat in person.. Kulit pon flawless..
aku flawless sebab kamera telefon lenovo (sigh!)


Door gift pon ada ^_^
Hebat sungguh kan Majlis ni.. 
Cantik shawl ni... TQ Sally... Sori Hana sebab Kak Liya dah ambil yang Hana pilih..
Balik rumah tetiba rasa bersalah... @_@

Selain Blogger yang aku selfie bersama kat atas tu ada gak blogger lain yang aku tak berapa 
kenal dan baru nak terhegeh-hegeh nak follow mereka ....iaitu 

Sekali lagi terima kasih kepada Sally sebab sudi jemput,
juga untuk ibu Sally yang baik sangat melayan kami makan....
Bye!!

29 comments:

  1. sedapnya nasi kerabu tu
    my fevret tu
    makan ngan budu solok lada mmg terbaikkk ekeke

    tp tumpuan pada bibir mu wahai adikku
    gojes sgt aihhhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn... saya pon feberet sangat nasik kerabu ni kak.... :) hari tu makan sikit je sebab sebelom tu dah pergi kenduri lain . kalao tak seperiuk pon leh habes....

      P.s : Kak el, bila nak pakai lipstick macam saya .. hikhikhik

      Delete
  2. wahhhhh
    bestnyee!
    nasi krabu tu ! sedaaaap nye
    lama xmkn ..biru biru nsik tu
    nyam nyam

    ReplyDelete
    Replies
    1. petang ni pergi cari kat pasar malam ye MG :)

      Delete
  3. Waaa nasi kerabu... sedap bangat tu...
    Tapi susah kan nak cari yang betul2 kaw ala kelantan.. huhuhuuu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ada la.. kat umah kiter ... kat kampung baru pon ada, Restoren suraya seafood .. tapi jual malam pkol 1 pagii hihiohi

      Delete
  4. Replies
    1. aah cik nor. tapi cik nor lagi best... sebab dok di kelantan..

      Delete
  5. Haiiiii Kak Liyaaaaa !! Hamboii.
    Sorrylah haritu belum panas enjin lagi. Hahaha.
    Next time jumpe lagi hokeh. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiiii..... hihihihi......
      biasa lah 1st time jumpa kan... mesti lah malu-malu kucing sikit ,,
      Next time insyaAllah ok kot..... ^_^

      Delete
  6. hehehe...sama-sama kakak! lain kali datang jela lagi kalau nak makan nasi kerabu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi.... boleh pergi lagi ke.. Yay!!

      Delete
  7. alamak malu plak tetiba.. haha!

    dan juga terima kasih pak janggut sudi melayan tetamu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi.... malu apa pulak Aisya ... kak liya terlupa nak ambil gambaq dengan pak janggut ,,, ^_^

      Delete
  8. Alahh kenapa lah kita ni hitam sgt :((( Nak pakai produk apa ni lepasni ishh. Nice to meet you kak Lieya ^^ Lama tak singgah sini. Nasib kak Lieya tak lupa Nad, kalau tak malu je ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi,,,, mna leh lupa ... kan dah lama kenal di alam maya. Even tak datang sini pon still ingat..
      eh nad comel la... ni kamera punya pasal la.. lagipon kak liya pakai bedak tebai..
      dayang senandung kan. muka putih tangan hitam ... ^_^

      Delete
  9. wah nasi kerabu, sedapnya.. :) semua cantik2

    ReplyDelete
  10. wah meriah majlis sally ya..nway nasi kerabu tu best...favourite kita tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah meriah la ramai yang datang ^_^ sedap rugi awak xjoin ^_6

      Delete
  11. wow bestnya. majlis apa ni gather ramai-ramai bloggers best.

    ReplyDelete
  12. nasi kerabu memang sedap..seronok ye dapat berjumpa macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mar pon suka gak ye nasi kerabu.. :) aah best huhu

      Delete
  13. Wah....gather2 kat umah Sally...bestnyaaa...sure sally masak sedap kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak sedap nasik kerabu ni kak huhu

      Delete
  14. sedapnya nasi kerabu tu... :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart