Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 2 October 2014

Oh so tribal lagi ... I m loving it

Assalamualikum ..................
Anyeonghaseyo beautiful people....
Aku kan memang sejak dulu lagi peminat tegar benda yang ada kaitan dengan tribal,
orang asli yang agak exotic ni.
Tak kisah la apa pon janji dia tribal gitu.....
Kelmarin masa pergi Forever 21 terserempak dengan mereka yang kat bawah ni
dan terus rasa teruja gila dan terus snap gambaq,
Tapi tak beli pon.... cis kata minat tapi tak beli,,
Kalau beli pon nak pakai mana kat umah je la kan...
Takut ada orang kata buang tebiat pulak kan.... 
Kalau gelang tu ok la kan..... Eeeee geram sangat tengok barang yang macam ni

Hampa suka tak ? Mesti ada yang suka ada yang tak,
Sebab kawan aku Diana tak suka benda gini..
Ok bye ^_^

(Autopost)

5 comments:

  1. taste orang kan berbeza..saya kurang suka tribal, tapi suka corak petak-petak.hehe

    ReplyDelete
  2. masa mula2 trend tribal keluar akak minat jugak.. ada beli legging & baju2 tribal..
    la ni mcm dah tak minat sbb ramai sangat pakai design lebih kurang sama..

    ReplyDelete
  3. dulu k.el free hair suka pakai subang cam gitu..hehehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart