Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 3 October 2014

Ole-ole dari china - hair ornament

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people......
Salam Jumaat kawan-kawan...
Di saat anda membaca entry ini, saya sedang dalam perjalanan pulang ke kampung...
Tapi hari ni bukan nya nak cerita pasal balik kampung .
Kalau hampa semua pernah tengok cerita Korea yang berunsurkan sejarah mesti hampa
pernah tengok aksesori rambut yang di gayakan oleh pelakon Korea.
Macam kat bawah ni...........

Cantik kan ? Suka sangat tengok hair ornament ni dan rasa nak pakai ja.
Selalu mengidam nak jugak gayakan rambut macam kat atas ni.....
Tiba-tiba , suatu hari tu Miss Lee baru balik dari China.
Dia bagi ole-ole and guess what ?? Hair ornament tu la....
Sebab adat orang China dengan Korea lebih kurang ja sebab depa serumpun kan.
Jadi walaupon hair ornament tu dari China still teruja to the max...


Tadaaaaaa... Yang ini Diana punya ! 

Ini pulak Liya yang punya ... Comel kan ?
Actually dah survey tanya kawan-kawan semua nak pilih yang mana..
Kebanyakan nya suggest yang first tu,,
Tapi sebab macam suka sangat kat ekor burung tu so pilih yang second la..

Memang selalu sekarang ni malam-malam memang pakai benda ni. 
Sambil tengok cerita Korea sambil pakai ni. heeeeeeee...
Pulun sangat kan .. Minat punya pasai macam gini lah jadi nya...
Ok bye ^_^

P.s : Doakan saya selamat sampai ke rumah yeeeee :)

5 comments:

  1. lau rambut pjg leh la pakai..rambut kontot caner?hahaha
    tp siyes lawa design dia..:)

    ReplyDelete
  2. wahh cantik laa.. boleh la pakai sambil fefeeling korea.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Rambut akak x ikalso susah nak sendal mcm ni...akak rambut dh rebonding...pernah cuba but masih jatuh....huh....nyampah

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart