Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 20 October 2014

REVLON SUPER LUSTROUS LIPSTICK IN PLUM VELOUR

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people...
Konon nya hujung minggu nak duduk kat rumah dan menyimpan kan....
Memang itu rancangan awal tapi masalah nya bila tiba-tiba kawan-kawan lain berdating,
dn aku keseorangan kat rumah , mau tak mau aku pon kena keluaq jugak la ^_^.
So aku pergi berdating dengan mek Tie and Nurin jerr la...
So masa kami pi Jusco tu , tiba-tiba ja ada Revlon Sale. Murah-murah..
Dalam tak dak duit tu , terbeli jugak la sebatang lipstick revlon.. ^_^

Ini lah dia .... Kalau ikutkan nak yang Berry couture tapi dah habes (sigh!)
So ambil jer lipstick ahli sihir ni.. ^_6

Plum Velour ... ^_^
Abai kan tangan aku yang agak kerepot tu ^_^

Bila pakai di mulut hah gini lah jadi nya...
Lecu ni warna nya agak gelap sikit.... 
Ada gaya macam ahli sihir dak ? 
Ok bye!! Jom kita bw ^_^

5 comments:

  1. how much?? ala awat tk kasitauuu

    ReplyDelete
  2. Cntik la plak wrnanya tu lieya

    ReplyDelete
  3. kaler bibir tu xde mcm ahli sihir tp mate tu mate tu hahah kbai

    ReplyDelete
  4. miahahhaa warna ahli sihir.. tapi quite nice jugak sebab tak gelap sangat pun bila dah diapply.. cantik aje.

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart