Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 3 November 2014

Hari Perabeh Duit Gaji...

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful people.Macm dah lama sangat kiter menyepi kan.
Tapi nak kata lama sangat pon dak jugak kan ....
Hari Khamis lepas payday so apa lagi, aku dan Diana terus serbu ke mall
yang dekat dengan umah kami....
Tujuan utama nak perabeh duit dan dinner kat luaq.
Sebab kami dua kan memang stiap hari makan kat umah( masak, jimat gitew).
Tiba-tiba tekak hari tu nak makan Nandos kan... So apa lagi... Serbuuuuu... 

Bottomless ice lemon tea ni Feberet sangat-sangat. Sebab rasa dia sedap dan yang paling penting sekali boleh refill ^_^ Nama pon bottomless kan.. dah tentu la nak minum banyak banyak dan banyak..

Tisu.. yay.. ini utk koleksi tisu ku , Konon nya lah nak buat hobi tu kan.. Tapi tak tau menjadi ke tak..

Ini makanan Diana... Dia ambil 1/4 chicken with two side dish iaitu chips and Coleslow(betol ka eja ni?eh)
Dah tak sabar nak makan tu .. :)

aku plak 1/4 chicken dengan side dish iaitu Garlic Bread and Grilled Vege.. Dap dap..
Hari ni cuba ayam dia yang paling pedas dan pedas dia sampai menusuk ke lubang idung.
Eh! ada kaitan ka?

Suasana kat dalam Nandos yang agak huru hara dengan hilai tawa pelanggan..

Dan kami berdua tak lupa berselfie... Suasana lampu yang malap buatkan muka kami jadi macam ni.
Dulu masa mula-mula makan Nandos rasa macam eh pelik nya sos dia ni.
Tanaman apakah yang di gunakan ini. Tapi bila dah adapt, rasa macam nak makan hari-hari.
Gelojoh dak aku... Ok bye!_!

8 comments:

  1. Ampun sedapnya Nandos. Macam nak seret mama pula pergi makan. T_T

    ReplyDelete
  2. Gelojoh tu x nk...tp x bsnje akak tu mmg x patut...meh la akak habihkan duit gaji lieya...

    ReplyDelete
  3. hmmm...dap dap..dah lame x makan kat nandos..nih nandos katna.

    ReplyDelete
  4. Morning Lieya..sedapnya chicken grill tu..belum breakfast lagi ni...

    ReplyDelete
  5. nando ni tempat wajib weols mkn2
    tp la ni ayam kat nando makin kurus pasaipa haaaaaaaaaa hahaha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart