Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 14 November 2014

Teaser - The Gift For Him

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful people...
Eh gedik nya nak buat teaser lagi sedangkan majlis dah pon berakhir ...
Remember last week aku pulang ke kampung halaman untuk majlis pertunangan ..
Pertunangan sapa ? Itu rahsia... Konon nak teaser sangat la kan sampai tak mau habaq ...
Apa pon aku nak hampa semua tengok hantaran yang telah di buat kepada pihak lelaki...
Actually persetujuan mula tu adalah 5 hantaran dari perempuan 3 dari lelaki..
Oleh kerana perempuan agak excited terlebih bab hantaran ni, 
Jadi hantaran yang sebenaq nya 5 tu dah jadi 8!
Hah.. Nampak sangat excited nya di situ kan ... ^_^
Tema untuk hantaran ini dalah dark purple ala-ala vampire ...
Nak jugak part vampire tu kan ... well..

Yang ni kakak Sulung aku yang buat.... 
Gula dan Garam yang di bentuk jadi macam buah manggis...

Ini pulak gula-gula yang di bentuk menjadi nenas.. Kakak sulong jugak yang buat...

Yang ni sarang burung with teloq burung...
Sarang burung tu buat dari cakaq ayam..
Teloq pulak gula-gula teloq puyuh yang ni abang ipaq sponsor kot... ^_^

Buah-buahan , Mak Teh sponsor... dan deco.
Kami pi habaq kat mak teh tema pink purple....
Tapi last minit tukaq purple putih plak.... ^_^

Sirih Junjung ni kakak Sulong aku yang buat .. amboi banyak sungguh dia buat..

Ni biskut yang sedap sangat aku yang sponsor,... ^_^

Ini sumi jelly , Anih yang sponsor..

Ini plak coklat , adik aku yang beli,,,, sebab si lelaki suka m&m. 
Kotak tu aku lah yang deco.. hentam pi ja nak simple2 je kan.....
Okay habes semua nya.... ^_^
Tunggu next teaser plak yerrr... InsyaAllah dalam masa terdekat... 
Bye!

13 comments:

  1. uniknya bentuk manggis tu..aish, sapelah yang bertunang ni..teringin nak tau

    ReplyDelete
  2. kalau ikut cara ckp tu bukan Lieya yg betunang kan...saspen arghh...

    ReplyDelete
  3. Msh surprise lgi sapa yg brtunang ni

    ReplyDelete
  4. alahh lieya ni byk main lah
    ni lieya ke bertunang
    lau pepel2 vampire2 ni sure lieya ni
    hehehe

    apapun iols pun excited nk tau cite sebenarrrrr haha
    byk nau hantaran coklat hehe

    ReplyDelete
  5. Jap jap siapa yang bertunang... Lieya ke kakak ke adik ke.. hahahahahaa...
    sape sape pun iye moga kekal ceria dan bahagia lah hingga ke syurga :D

    ReplyDelete
  6. amboii bnyk jgk...jadi persoalan die..siapa bertunang nih

    ReplyDelete
  7. Mat pagi li yaa .. waaa lamanya umi tak ke sini ..sekali masuk .. terlopong kejap .. sapo yang bertunang ni .. jeng2 ..

    apapun .. taniah dan moga bahgia hingga ke janah kepada yg bertunang tu ye hihi

    ReplyDelete
  8. Wahh, banyaknya makanan! Cepatlah bgtau siapa yang tunanggg hahaha curious

    ReplyDelete
  9. tak sabar nak tahu cerita sebenar hehe ..

    ReplyDelete
  10. Wahhh...Tahniah akak ucapkan..bila nak langsung ni?

    ReplyDelete
  11. Salam akak!
    Wah, tinggalkan blogging berbulan je, dah tunang dah akak kita sorang ni! Tahniah akak. Bila tarikhnya nanti?

    ReplyDelete
  12. Ni kakak ke adik yg bertunang ni....ish....x sabaq nk tau ni...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart