Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 16 December 2014

Bergambar bersama Santa di Harvey Norman

Assalamualaikum................
Anyeonghaseyo beautiful people..........
Ahad lepas , lepas buat Medical Check up kat Beacon Hospital PJ,
Aku dengan Diana pergi ke Paradigm Mall sementara menunggu result ujian darah keluar,
Jalan punya jalan lalu kat depan kedai Harvey Norman ,,
Ada pulak sesi bergambar free dan dapat cetakan gambar 4R jugak.
Apa lagi aku dengan Diana terus pergi kat Santa tu ....
Santa suruh dua-dua duduk kat tepi dia .
Tengok la Santa ni kan tali beg aku kena dia bulih dia buat tak reti
Aku dengan Diana dok gelak guling-guling tengok gambaq yang satu ni.


Posing sekali , cameraman suruh posing sekali lagi,
so kami pose berdiri la pulak kali ni....
Cantik sangat gambaq yang di ambil oleh cameraman ni,
Cetakan pon cantik.... Bertuah badan free jah dapat dua keping gambaq.
Ok bye!!

13 comments:

  1. Hooo hooo hoooooo merry christmas. Hahahahaa.

    ReplyDelete
  2. santa boyot... ehehe... tetiba teringat kat abah zizie :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih.. abah zizie santa versi malaysia

      Delete
  3. seronok npk pakcik santa tu dpt bergambo ngan uols :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah,, dia penat kak, ramai bergmbaq dengan dia :)

      Delete
  4. aiiikk? mana satu snta nie..hohoho,, :)

    ReplyDelete
  5. Hohohoho. Macam dah kurus sikit pulak Santa Claus ni. Biasa tengok dalam TV macam chubby lagi. Hehe

    ReplyDelete
  6. tali handbag akak terkena kt muka santa tu xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tu la mazni,, santa pon buat bodo ja kena muka dia hahah :)

      Delete
  7. untung la nak oiii! hahahaha...eh salah..hohohoho!

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart