Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 18 December 2014

Christmas Decoration at Paradigm Mall

Assalamualaikum............
Seperti yang di ceritakan , selepas siap ambil darah , sementara menunggu result aku dengan Diana meneruskan perjalanan kami ke Paradigm Mall untuk mengisi perut...
Sampai ja Paradigm Mall tu terus ja cari kedai makan..
Tak tau nak makan apa sebenaq nya , at last decide nak dine in kat Old Town jerrr,,
Sambil dok berjalan tu mula terpesona dengan pokok-pokok krismas yang depa hias cantik.

Ada kaler putih campor silver ..


Ada kaler merah menyala-nyala.

Macam rumah fairy tale sikit kan ,,,
Yang dok dalam hutan jauh dari semua orang.. 

Okay dah pon sampai kat Old Town...
Selfie dulu... ^_^

Aku makan Asam Laksa ja hari tersebut..
Lapar-lapar makan laksa ja ?? Petang tu awat tak kelupoq nak makan awai pada biasa .. hihi

Diana plak makan nasik lemak.. tiba-tiba gambaq kaboq.. adoi.

Ni pemandangan dari atas pulak ye... Sekali tengok macam umah orang kerdil jugak..
Bunga ungu yang cantik tu dah tak da la. sob sob

Pokok krismas biru ^_^



Okay letak dua-dua sekali gambaq gedik ni aci tak.. hihihihi... 
Okay lah.. sapa nak bergambaq kat pokok krismas macam ittew boleh la pergi
ke Paradigm Mall... 

P.s : Nanti nak g mall lain plak untuk ambil gambar decoration... bye!

8 comments:

  1. Cun dia punya deco. Nampak meriah. Boleh la melaram kejap konon-konon tengah berada kat Austria gitu. Hehe

    ReplyDelete
  2. Comelnyaaa rumah tu ! Rasa macam nak masuk je. :D

    ReplyDelete
  3. biasa la kalau nak dekat perayaan...mmg banyak dekorasi yg cantik!

    ReplyDelete
  4. akak suka tengok decoration kat mall bila musim perayaan..kalau dulu slalu gak bergambo..skrg ni dah malas..huhu..cantik pokok krimas merah dan biru tu..:)
    anakdara yg kat pokok krismas puteh tu pon cantik jugakkk:)

    ReplyDelete
  5. blm pernah pergi lagi Paradigm mall nih..huhu

    ReplyDelete
  6. sy suka kalau time festive seasons ni.. suka tgk decorations. hehe.. kalau kat sunway ade bear kurus on diet yg besar. hikhik

    ReplyDelete
  7. gelak kecil k.el tgk lieya tulis letak gambar dua tu aci x..hehe
    letak byk2 pun xpe lieya..suka k.el tgk nye

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart