Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 26 December 2014

Halfmoon Manik juntai

Assalamualaikum...............
Bertemu lagi kita pada hari Jumaat yang penuh dengan keberkatan.... Hari ni Liya nak tunjukkan kat kawan-kawan hasil kerja tangan Liya.. Apakah ??? Jahitan manik... Ya Saya suka sangat jahit manik. Idea tu datang dengan sendiri nya . Kali ni Liya jahit manik untuk kawan jugak yang buat bisnes online iaitu Norly Boutique House yang menjalankan perniagaan secara atas talian. sila lah jamu mata ye... ^_^

Kuning cair....

Koko

Ungu biru (Indigo)

Pink masam

Biru

Pink

Hijau ..

Yang mana satu idaman kalbu ???? Halfmoon manik juntai ni kan sangat lah berat kalau pakai sure senget kepala.. ok tipu... ^_^ Tapi manik yang saya jahit tu memang sarat gila lah ....
Sekian

19 comments:

  1. Kuning cair & pink idaman hati kami. Hehehehe. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnn.... akak pon suka yg tuuuu :)

      Delete
  2. Wah.. dh boleh amik tempahan ni....kat baju kurung buat x?

    ReplyDelete
  3. tu la...tgk manik tu mmg byk ah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi,,,, aahh tu la tb2 ja jadi banyak cm tuuu

      Delete
  4. Wahh, tengok manik tu memang sarat tapi menarik lah kak liya! Comel ja tengok! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih,,, tu la mmg sarat.. kalau pakai senget kepala :)

      Delete
  5. Hijau, pink, biru tu menjadi pilihan hati. Semuanya cantik2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq azwar :) kaler pilihan azwar mmg terbaikkkk

      Delete
  6. akak belum bagi hadiah birthday lagi tau...hmmm

    p/s : nak satu! koko! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihihiiiiii.... nanti yeeee sally kak buat utk Sally .. next year :)

      Delete
  7. cantik...kita suka warna purple...

    ReplyDelete
  8. Aaaaaa semua cantik ni acane ni eish kak lieya ni kreatif tahap apa hehe

    Nak jugak!!!!

    ReplyDelete
  9. yang biru an hijau tu cantik!

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart