Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 17 December 2014

Happy birthday to me


I am turning 30 this year and i am still happy ... 30 is just a number and i am still young at heart.
My birthday was on 4th January and every year when its new year , my birthday coming along...
Sometime its kind of stressful when u are aging too soon but guess what?
Its just good that we are still alive ^_^
(Apa aku merepek ni ??? )
As u can see, thats a birthday wish from my love one....(bajet menunjuk ~_~)
The only person yang sanggup susun bunga untuk buat perkataan macam ni ^_^
Sweet dak ? aku pon tak pernah buat kat dia macam ni.... Terharu + nak tergelak tu bercampor baur kot.
Tunggu punya tunggu pada hari kejadian dia tak wish birthday aku sampai ke malam.
Memang dah rasa nak jadi naga dah tapi tiba-tiba dapat ni ... Terus bertukaq menjadi kucing. Meowwwww... Untuk kesayangan saya .. TQ so so much for being with me .
Even when the bolt and lighting struck our relationship , I am glad that we are still together.
TQ you for being so caring beyond my expectation ... 
Hoping our dream for the next year will run smoothly.... ^_^


TQ jugak kepada yang wish birthday kat saya yer,,,, You know who u are,, ^_^
Yang belom wish tu boleh komen kat bawah ni dengan ucapan sekali. kahkahkah..
Tu dia bajet artis ... Ok bye ^_^

15 comments:

  1. Dengar amik darah smpi 3 tiub tu terus rasa pening lalat . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sal,,,, berdetak dentum dalam hati ni ha masa dia ambil darah tu , rasa nak fengsan kat citu jugak

      Delete
  2. Eh , akak pun Thalessimia ? Sep sikit. Eh boleh sep sep. Hahahaha.

    ReplyDelete
  3. foc okey sangat la tu..
    akak ni tak berani lagi nak buat full check up..
    nak try col ah jap lagi..mana tau kot bertuah..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa nak pomot depa punya pakej sama tu yang depa bagi foc dulu tu huhuhu..
      try la kak mna tau ada peluang lagi

      Delete
  4. Tahniah lya lps ni jaga kesihatan ok

    ReplyDelete
  5. yeay! akak sihat..hehehehe

    sally kalau area PJ ni mmg susah sikit nak masuk..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yay!! horeeyyyy...
      alhamdulillah Sally.... Sally dh pergi buat check up belom ??

      Delete
  6. nasib baik sihat2 je :) nk pengsan saya baca kena amek darah smpai 3 tiub tu. saya tengok kakak saya kena amek darah hritu pun nmpk mcm sakit ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah mmg nak pengsan .. lepas satu tiub letak satu lagi tiub.. mata akak pon dh nak tercabut terkejut ,, kihkihkih

      Delete
  7. cantek giler hospital mcm hotel
    malam kang nak curik sofa tu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak el, mmg cantik2 sofa dia kak el,,,, mmg rasa cm nak bawak balik letk kat umah

      Delete
  8. Cantik hospital tue..macam kat hotel dah.. =D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart