Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 12 December 2014

Mom's 56th birthday

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful people.....
9hb December yang lalu adalah tarikh yang bermakna buat ibu saya..
Pada tarikh tersebut ibu saya di lahirkan ke dunia ini...
Untuk tahun ini, aku tak dapat menyambut hari lahir mak aku sebab dok jauh.. sedih..
Dari kejauhan aku sentiasa mendoakan mak aku sentiasa sihat dan sejahtera..
Yang ada kat kampung 3 orang ja anak mak aku dan yang dok jauh pon 3 orang jugak.
Jadi kakak aku, Zahirah dengan adik Su rancang nak buat surprise untuk mak..

Spageti Goreng .. Kak aku masak .. :)

Kek ni kak aku yang beli


Cinnamon Roll .. Zahirah yang baking bersama Jabir ,
Bahan aku yang sponsor dari jauh..

Makanan ... :)
Wajah kesayangan hamba.... :)

Model Cilik.. Sebab omel kena letak jugak la...

Master Mind tengah dok tunggu kepulangan Mak Tok depa.. hihi

To my mommy. Ommonyi dan mak yang sentiasa muda,
Selamat Hari Lahir.... Semoga mak panjang umur
dan sentiasa sihat ... Amin .. ^_^

10 comments:

  1. eh..sama birthday dengan Mak saya jugak!hepy birthday auntie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yaka,, wah mesti character mak kita ada persamaan

      Delete
  2. Sanah helwah buat mama akak..mudanya :)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday to your mum lieya...

    ReplyDelete
  4. Excuse me... Ada sikit pmbetulan kt sini.. spegeti aku yg masak bukan kak lilah nah.. dia tukang complain ja.. Cinnamon rolls tu aku dgn su yg bake.. Bkan jabir nah.. Jabir duk jga budak2 tuu.. Adoi.. Lembu Punya susu sapi dapat nama.. :P

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir semoga panjang umur dan murah rezeki ^_^

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir but mak Lieya tu.semoga sihat sentiasa ye

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart