Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 18 December 2014

Sambutan Hari Krismas Peringkat Negeri Selangor

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo everyone....... Ni Kisah pada Sabtu lepas , 13 Dec 2014, bertempat di Strand Mall, Kota Damansara. Telah diadakan Sambutan Hari Krismas Peringkat Negeri Selangor yang di hadiri oleh menteri besar Selangor yang baru. Aku ni kan kalau ada jamuan cemni memang aku terpa pi tak ingat apa dah.
Makan free lah katakan . Tak kira la sedap ka tak sedap ka yang penting FREE.

Sori gambaq agak blur. Makanan pada malam tu , nasi goreng, mee goreng, bihun goreng, burger ayam , air manis, ice blended, hot dog, rojak , kek, roti bun .
Ada banyak gerai-gerai yang menyediakan makanan yang sama so memang tak risau kalau kehabisan makanan sebab nya makanan memang banyak gila. Kau makan lah sampai memboyot pon.


Kat sini lah menteri besaq Selangor berucap ye kawan-kawan pastu ada la sumbangan kepada badan-badan kebajikan . Nampak macam tak ramai orang sebenaq nya ramai tapi depa semua dok kat kawasan gerai makanan . Kat sana pon depa ada pasang tv lcd jadi semua orang leh dengaq ja ucapan dari menteri besaq.




Boleh nampak kan betapa ramai nya manusia pada hari tersebut . Ada cina, india, melayu dan warga asing juga. Makanan dan orang tu sama naik ja . Suasana malam dengan kamera cap kulup buatkan gambaq langsung tak cantik tapi takpa , moment tetap di capture .

Ni badut ka apa tah . Pon ada jugak. Dok buat belon gubah-gubah jadi bentuk tu.. 


Bergambaq dengan Santa. Santa ni Cina kot..


Aku dengan Santa .. Kat tangan tu ada kek tu haaaa... nampak sangat Lieya dan makanan tak dapat di pisahkan .. kihkihkih... eh iolss tak pakai lipstick .. Bukan tak pakai tapi dah makan benda tu benda ni lipstick pon dah tanggal dah... ^_^

Ok bye !!!

10 comments:

  1. tak kesah sedap ke idok kan..asalkan free..serbuuu..haha

    ReplyDelete
  2. uish kenapa qiila tak tahu hahahhaha
    Dapnya freee foood wiwiwiw.
    Hihi

    ReplyDelete
  3. lau k.el pun k.el akan terjah..FREE kan
    tp la ni ada anak..mmg tempat2 cam ni x pi
    anak2 kemana..mkn ke mana..haha

    ReplyDelete
  4. wah..'anak-anak kalau dibawak ke sini, meriahlah dia...

    ReplyDelete
  5. dapat hadiah apa dari santa lieya..he..he

    ReplyDelete
  6. Meriahnya .. umi duk umh je .. tk dpt nk jln2 shoping ..tgok keramaian sbb doc tk bg berjln sgt ..apapun .. bestnya dear jln2.. yippiee

    ReplyDelete
  7. ala.. santa claus kurus.. hahahaha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart