Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 29 December 2014

Suatu Malam


Even KLCC bukan lagi bangunan tertinggi di dunia tapi saya still teruj melihatnya each time.
Bosan kerja hari ni sebab tiba-tiba bos yang lama tak datang sini muncul.
Sebab nya saya tak dak kerja nak buat since ISO dah settle...
Happy Monday semua...
Mode : Tak sabar nak balik kampung

7 comments:

  1. Oooo ooooo balik kampung hati girang. Hehehe. :D

    ReplyDelete
  2. Gambar KLCC dari Kampung Baru memang ikonik. Nampak kontras antara moden dan tradisi.

    ReplyDelete
  3. wlaupun saya ni selalu jugak lalu2 kt KL. tpi setiap kali nmpk KLCC depan mata mesti terpukau

    ReplyDelete
  4. Happy tgk klcc kak lieya hikhik

    ReplyDelete
  5. Betul kak lieya, setiap kali tengok mesti teruja. Walaupun dah banyak kali tengok depan mata. Dulu ada duduk hotel yang boleh nampak klcc dari tingkap bilik. Lagi best bila tengok waktu malam. Hehe.. :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart