Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 8 January 2015

Happy Birthday to me :)

Assalamualaikum...................
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world...
Semalam dah up entry ni tpi cari-cari tak jumpa then jadi macam ada error ka hapa tah..
Tapi kat google+ ada pulak tu tak paham so decided untuk buat baru....
Sebab nak abadikan ini kat dalam belog kesayangan supaya bila dah tua-tua leh baca balik kan....

Birthday aku bukan nya hari ni pon... dah lepas iaitu pada ahad yang lalu...
Sapa-sapa yang belom wish lagi tu masih ada masa yer.. kahkahkah..
Sila tinggalkan wish ada di ruang komen... ^_^
Yang dah wish tq so so much..... you know who u are,,,
Saya sayang kamoooo... 

Untuk cik abg kiter yang sweet sangat sanggup nyusun bunga-bungaan ini pon,
Nak ucap terima kasih sangat-sangat .... Awak sweet macam gula.
Rasa nya kalau orang lain memang tak mungkin nak buat macam ni utk saya... ^_^
Next time kiter cuba buat benda yang ala-ala gini jugak special untuk awak...
Hoping that our dream for the next year will happen ^_^

Ok bye 

19 comments:

  1. Alaaaa , kita tak sempat wish. Happy belated birthday Kak Lieya !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang kan dah wish,,, ^_^ TQ Nurie ,,,

      Delete
  2. Blm trlewat lgi lya nak wish slmt ulg thn klahiran buat lieya. Moga cpt brtemu jodoh amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Lya.... Orang nya dah ada insyaAllah tahun depan kalao tak da aral melintang.. ^_^

      Delete
  3. Haaa kak lia sape cik abang tu? Siap susun bunga buat nama akak lak tu :p happy belated birthday!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihihihhhh... Nanti sampai masa cik abg tu akan dikenalkan kepada semua ye... TQ mazni ^_^

      Delete
  4. happy besday kak lia ^ ^
    waa..bunga cantik nyaaaa..sweet!

    ReplyDelete
  5. xtau k.el dah wish ke belum
    tp k.el tadi ada nyanyi besday song kat ofis ni
    xsangka lak lieya up entry ni hehehe
    td ada kwn pun up entry besday gak
    haii semua kebetulan
    nn kebetulan k.el ngan kwn2 kt ofis ni dpt claim RM50 as besday gift
    selama ni 6taun xde besday gift syg oiiiiiiiiiiii
    k.el nyanyi sodap td kut..smpai bos dengar..then terus bg gift onward 2015 best giler nenek cina sorg ni
    dia dpt dulu sbb january birthday hahaha

    btw happy birthday lieya!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak el belom wish laaaaa.... tapi tq sebab nyanyi dari kejauhan .. hihihi,....
      siap dapat duit bes la kak. saya punya bday dulu masa kat perlis ada gak buat sambutan . skrg ni dah xda dah (Sigh) .....

      Delete
  6. ohh..ingatkn hari ni..sebab kite pun befday hari ni.hehe

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday kak lieya.. :)

    ReplyDelete
  8. tak ingat dah wish ke belum tapi wish jela eh..happy belated birthday!!
    cop..apa kena mengena dengan bunga2 tu??

    ReplyDelete
  9. Wahh sangat sweet gitu. Happy Belated Birthday.

    Jom Aktifkan MyKad

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart