Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 8 January 2015

Mark & Spencer Redcurrant Puffs

Assalamualaikum Ladies!
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world....... Hari tu lepas balik dari lunch tengok-tengok atas meja ada benda yang kat bawah ni.... Tapi punya la lama dok bertapak kat meja baru semalam kalut nak buka tengok isi kat dalam .... Nak rasa sedap ka tak sedap... ^_^

Redcurrant puff ni rasa nya Miss Lee (anak tokey) yang bagi .... Kotak dia comel kan...

Bila di buka kotak nya kat dalam ada macam niii :)

Ini pulak rupa puff ni secara up close... 


Rasa dia pulak sangat lah sedap,, masin-masin manis....YUmmy sangat...
dalam masa beberapa saat dah lesap...
Ok bye!!!

14 comments:

  1. nak rasa juga...ada jual kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau la anim. Bos kiter yg bli kn huhu

      Delete
  2. Okay boleh try ! Hehe. Sebab MS punye foods dap dap. :D

    ReplyDelete
  3. oo sekut ni dulu adalah jual kat kedai biskut..tp hat keras skit tu ntah ape nm..mcm ni gak
    tp hat lieya punya ni sure crunchy kut no
    tp k.el fokus kat tindik idung lieya tu hahaha
    cun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg sgt crunchy k.el... Dapppp sgt... Leh mkn sorg ja byk tu.... Hihihi.... K.el jgn tgor subg idung kiterrr mlu la k.el.. Kawan liya ckp subang ni lawak. Mcm taik llat hidup

      Delete
  4. lg2 kalau time lapar.. lg cepat lesapnya. hehehe

    ReplyDelete
  5. tengok gambar tu dah tau..sesaat dah lesap..hahaha..
    nak puji yang kulitmu gebuss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aahhhh sekali hdap ja... Hihi.. Mar, sbnr nya xgebu pn. Ni kmera tel pnya keja.. Kulit sbnar dgn pmukaan bulan xjauh beza pon...hihi

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart