Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 6 January 2015

NY Steak Shack @ Sunway Pyramid

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beuatiful people. Ini kisah waktu gaji bulan December masuk. Jadi apabila gaji dah masuk secara automatik nya kami memang tak balik rumah terus . Maka selepas habes waktu kerja kami berangkat ke Sunway Pyramid untuk makan sedap dan bershopping. Jalan punya jalan dok cari makanan kat tingkat bawah sekali (LG) kami pon terjumpa Restoren NY Steak Shack ni. Kedudukan restoren ni berhampiran dengan Ice Rink tu, jadi kami pon masuk la sebab nak mencuba .

Diana yang sentiasa kepenatan , kami kelaparan sebenaq nya ... :)


Aku yang semakin tua :)


Ini makanan aku. Lamb Shoulder Steak. Ntah kenapa sekarang ni dah mula menjadi pencinta kambing..

Ini pulak makanan Diana .. Tak ingat nama tapi dia adalah sejenis ayam

Ini lah rupa kedai tersebut ye kawan-kawan..... :) 

By the way... Tak terlambat kalau kiter nak ucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua kawan-kawan yang mengenali saya ... ^_^ Busy sangat tahun  ni sampai tak sempat nak update azam baru.. 
BYE!!

23 comments:

  1. hujung bulan masuk bonus ke..? hahahaha...

    p/s : mana seoul garden ni -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh dak la Sally bukan bonus ni... ^_^ Nanti Raya cina baru dapat akak roger yerrr .. kikiki

      Delete
  2. tak pernah pergi lagi sini. sos dia banyaakkkk. memang puas hati :D

    ReplyDelete
  3. pegi msa tahun baru ke?
    MG pun g jgk sni
    xd rezki nk jumpa lg kot :)
    hppy new year ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak la MG. Kak Lieya pegi 30hb Dec,, Sedap kan makan kat sini ^_^
      Happy New Year MG

      Delete
  4. sedap sgt..sgt sedap
    bila nak belanja k.el ni uols hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. k. el mai KL next time habaq la.. kihkihkih

      Delete
  5. nnt lanjew qila eh hiks
    ingat terlepas post ni huhu.
    nak gi siniii T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih....... sedap ni qila.,, yumyumyum

      Delete
  6. Alaaa tklehla tengok gamba steak camni.. Dh lama x makan :(

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Aah sedap ni achik. Bila2 g sunway leh try la

      Delete
  8. Sedapnya.... Nak jagung tu. Hihi

    ReplyDelete
  9. jarang sangat pegi sunway pyramid sbb susah nak dapat parking

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke... Salu klo pegi hntm ja parking kt mn2 pon asl leh parking.. Hihi

      Delete
  10. nampak sedap pulak.. tapi sy ni tak makan lamb. hehe.. oh yg akak tanya sy rodeo steak house tu ada lamb tak, memang ada.. hehe

    p/s : akak pakai halfmoon manik yg dlm entri akak hari tu kan? hehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart