Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 9 April 2015

Tempat Menarik di Johor : Johor Premium Outlet (JPO)

Assalamualaikum..................
Anyeonghaseyo beautiful people........ ^_^
Sedaq tak sedaq dah sebulan lebih aku kat negeri Johor ni.... Macam tak percaya ja kan...
Tapi itu lah hakikat nya..... Alhamdulillah di beri kesempatan untuk menulis pada hari ni... 
Laptop dah ok so apa lagi...... boleh lah update sampai lebam...
Cuma nya banyak sangat cerita yang nak di kongsi sampai tak tau nak start cerita yang mana dulu.


Beberapa minggu lepas aku dan Diana berpeluang ke JPO yang menjadi bualan ramai.
Nak tengok gak kan ada apa la kat sini yang ramai sangat dok mai... ^_^


So dah sampai ja mula la ambil gambar bukti yang kami berdua ni dah sampai sini...
Selfie je lah sebab tak dak orang nak tolong ambil gambar kita...


Masa kami pi sana ramai jugak lah orang yang bershopping sakan kat sana..
Aku dengan Diana just melawat kawasan ja sebab memang tak dak perancangan nak beli apa pun.



Banyak kedai yang kami jelajah ... even rasa macam harga tu murah dari kat pasaran tapi still tak mampu nak beli ,..... hihihi... lagipon aku bukan lah seorang yang gilakan barang branded pon...


Last sekali jalan-jalan balik dengan tangan kosong jer .....
Kesimpulan nya dari pemantauan saya kalau nak beli kat JPO ni rasa nya jam je lah kot,
Sebab nampak jam murah dari kedai biasa,,, Pastu apa lagi ye..
Victoria Secret, Carlo Rino, lagi-lagi.... tu je lah kot....
Kalau brand macam Vincci tu better beli kat mall biasa ja sebab yang kat JPO ni buruk ja... Oppssss..
Terlepas sudah..... Apa-apa pun lain orang lain pendapat nya .. ye takk...

Bye!!

4 comments:

  1. Wah...gi JPO ye..akak yang dok jb pun tak pergi lagi sana..hehe

    ReplyDelete
  2. Aah kak , kita pergi JPO ni tak pernah duk borong apa. Hahahaha. Sebab semua pun nampak outdated. Eh !!! Terlepas juga. :P

    ReplyDelete
  3. 2 taun lepas k.el nak pi USS..stay kat JB..singgah sat kat JPO ni..
    tp tulah byk brg diorg oudated..mmg xbelilah tuk k.el ngan hubby
    beli tshirt tuk anak2..je

    ReplyDelete
  4. LOL...kalau tau akak dah sampai ...nak kirim kasut! hahaha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart