Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 10 May 2015

Busy, Busy, Busy

Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Alahai busy nya nowadays .... laptop ada , internet pon ada tapi masa je takda..
Kesian kan.... :)


Untuk tatapan semua yang merindui diri ku, aku tempek satu gambaq kat sini.. hihi...
Nak update cerita pada hari kejadian di atas... insya Allah dalam masa terdekat...

Bye!!

P.s : Sekarang dah bertiga! 

9 comments:

  1. hai kak lieya! lamanya tak nampak akak, rinduuu

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. dah lama zizie xdtg sini.. hai hai kak lieya :)

    ReplyDelete
  4. hii akk.. long time no see u.. miss u.. ;)

    ReplyDelete
  5. Cantik cantik belaka anak dara ni.

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwah... Sllunye klu b'2 org kata msti akan ade yg ke-3, tp klu dh b'3 org kata ape plak ye....???

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart