Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 13 June 2015

7 June 2015,Penyatuan dua Hati

 Assalamualaikum..................
Anyeonghaseyo beautiful people.........
Alhamdulillah pada 7 June yang lalu aku telah selamat menjadi isteri orang... eh!!!
Sebenar nya bukan nya aku pun.... Saja ja buat gempak....
Ingat dop tahun lepas adik aku Zahirah bertunang??
Tak ingat ?? Kalau tak ingat boleh refresh balik memori dan tengok kat  SINI ye...


Depa bertunang hampir setahun jugak la dan akhirnya di satukan dalam majlis yang serba sederhana
setelah mengharungi pelbagai rintangan dan cabaran... Cewah!




Saat cincin di sarungkan di jari. 
Depa kata aku dok buat photo bomb nampak muka aku ja kat semua gambaq ...


Sebab kami bdua pakai baju nak sama dengan pengantin so kami lah bridesmaid dia...


Dua family kini bersatu...... Mak mentua adik aku muda dan still hot lagi....
Ramai jugak yang bertanya bilakah Liya nak berkawen ...
Yelah umoq pon dah meniti senja kan............ Jawapan saya mudah ja..
Saya ramai sangat peminat , lani masih dalam proses dok pilih sebab semua yang minat saya baik-baik belaka.. Ceq rambang mata... ^_^
Kuang Kuang Kuang.. Saja ja buat ayat pemati.... 
Ok bye... Esok esok esok ada agi gambaq nak update ye... Nanti tengok la sampai muntah ..
Bye!!!!!!!!!!


3 comments:

  1. Tahniah utk pasangan pengantin.... Bila adik yg lps dulu mcm2 LA soklan yg meniti kat bibir org... Tpkn jwpn tu mmg sempoila....;-)

    ReplyDelete
  2. wuu tahniah!! kiranya adik akak kawen dulu la ni

    ReplyDelete
  3. hahaha. ingatkan betul kak lieya. cewah..

    tahniah pengantin! :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart