Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 29 June 2015

Berangan nak jadi Mermaid

Assalamualaikum ................
Lately, kiter minat sangat dengan satu butik Leeyana Rahman yang terletak kat Bangi...
Sapa tau dan minat dengan design baju butik ni ?
Kalau minat tu makna nya kita geng la..........
Last time masa balik dari Perlis time kenduri Zahirah tu la kiter singgah kat Vendville Kota Damansara.
Duduk kat Johor susah la kan kalau dulu senang ja sebab dekat...
Masa tu butik Leeyana Rahman tengah dok renovate .
Jadi nya kiter try ke tiga-tiga kaler baju yang comel ala mermaid  kat bawah ni...




Among all these three yang mana hampa rasa cantik ???
Salah satu baju kat atas ni aku punya baju raya :)
Cantik kan ??? Next time sebelum balik ke kampung memang nak singgah sekali lagi kat butik ni,
nak beli lagi 2 pasang baju ... even sekarang ni depa cakap stock dah makin susut..
Uwaaaaa... tapi tawakal je la kan.....

Bye!!

18 comments:

  1. Ahaa, lawa tu baju.. Kalau saya, suka hat nombor 1 and 2. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nti raya tunggu ye ... Tgk yg mna pilihan kak... Hihi

      Delete
  2. Salam Ramadhan dari BUNDA.... ccantik semuanya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun rasa mcm tu jugakk.. Tapi syg nya xleh beli semua... Huhuhu.. Salam ramadhan bunda ^_^

      Delete
  3. Ai lieya..lama x snggh sini..cntik bju mermaid..nk jgk.hee ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. g beli cepat.. ada lagi stok.. haiii sya,, lma xnmpak hihi

      Delete
  4. haah la macam mermaid..tapi no 1 la cantik! pilih no1 tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... cntik kler yg no . 1 tu tapi....

      Delete
  5. Replies
    1. hihi.... g la kat bangi butik leeyana rahman :)

      Delete
  6. akak suka yg color pic 2& 3 lawa!!! =D

    ReplyDelete
  7. amboi! awalnya beli baju raya, heheheeh btw tiga tiga cantik sangat!!!

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart