Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 27 June 2015

MAJLIS RESEPSI AMIRUL DAN ZAHIRAH


Assalamualaikum dan Anyeonghaseyo untuk semua....
Hari ni Sabtu dan hari bekerja untuk aku :(
Apa-apa pun kena ikhlas kan hati untuk buat semua kerja yang tak pernah berakhir ..
Hari ni nak share gambar masa kahwin adik awal Jun yang lalu...
Banyak sangat gambaq yang di snap dan semua cantik-cantik belaka.. 
Kenduri tersebut berlangsung di Denai Larian , Pengkalan Asam .
Sebab adik aku dan laki dia sama-sama orang Perlis dan rumah pon dekat ja so depa buat kenduri tu
sekali ja la... kat tempat yang sama.
Nanti time aku kawen pon ingat nak buat kat sini jugak la... hihihi....


Family Potrait.... Gambar ni ambil dah petang dah masa ni....

Mak dan ayah yang sentiasa di rindui,,,,, 
Ngetest pelamin setelah sekian lama..


Pengantin bersama kakak dan abang ipar... 


Keluarga besar kami... ni still tak cukup lagi ni sebab ayah aku adik beradik dia semua nya ada 11 orang...

Icha!!!!!! Omel nya pakai gown ...

Ada nampak macam gaya mak budak dak ittew...
Tak sabaq nak dukung anak seniri .. kihkih



Hah... gambaq yang sama jugakkk... tapi tak pa la kan janji ada kenangan ..
Tengok budak-budak kecik-kecik kat depan tu semua sepupu tu.. kihkihkih..
Sepupu kecik sebab ayah ittew anak sulong kan..

Ni ambil dari phone buruk ittew jer so gambaq nya tak berkualiti


With datin... TQ Datin for coming today dan pakai sedondon with us family


Me with pengantin... Sama dak muka kami... kihkih

Icha kena paksa bergambaq ... hihi... belakang tu dj yang sporting


Buat muka innocence sambil pegang bunga ......

Diana pon ikut sekali jugakkk.... hihihi..

Selfie dalam kereta masa nak pergi ke Denai larian....



OOTD... 
Jubah : Zawara
Shawl : DIY 

Ok.... Next time nak update gambaq time photoshot pulak ...
Bila tu ? 
Tengok la kalau rajin malam nii.. bye!!!
And thank you for reading !!

13 comments:

  1. Cantikk =) Semua dah nak kahwin. Bestnya kn, lepas ni bertambah dah anak buah. Kekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah ... Hihi.. InsyaAllah next year kak lieya pulak... @_*

      Delete
  2. Tak terlambat lagi nak ucapkan, kan?.. Hihi. Selamat pengantin baru buat adik tu.. Sama cantik sama padan.
    P/s: cantiklah jubah zawara tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ros.... Hihi.... Aah cntik kn jubah zawara.... Ada effek kurus . kihkij

      Delete
  3. amboi kakak pengantin sakan bergambar..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakak pngntin mmg... Pntang npk kmera hihi

      Delete
  4. Baisanya time macam ni la kita nak melaram sakan kan

    ReplyDelete
  5. cantiknya lahai pengantin,.jubah pun cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakak pengantin cantik x.. kihkihkih!!!

      Delete
  6. Selamat pengantun baru.. Adkah lewat wish ni? Hehhe.. Pape pun tahniahh dan cantik jubah zawara yg dpakai :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart