Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 8 July 2015

Bella Ammara akan di buka di Johor! Hooreyyyy

Assalamualaikum.....................
Since aku pindah bekerja kat Johor ni, tetiba ja jadi sindrom gila butik..
Dulu masa duk bertapak di Subang , dekat dengan butik-butik aku langsung tak tunjuk minat...
Bila dah minat dan duduk kat Johor pulak , butik-butik tu ada tapi tak banyak macam kat KL.
So nak di jadikan cerita pada suatu hari aku berjalan-jalan kat Area butik di Bandar Baru Uda ..
Ada la satu kedai ni tengah dok renovate tapi depa tak buka la pintu ..
Just bukak sikit ja ... Aku pulun dok hendap sampai tak hengat dan nampak la tiles dia..
Aiiii macam kenai... macam Bella Ammara ja...
So kaji punya kaji rasa macam betoi dah tapi memang tak conform lagi...
Seminggu lepas tu aka kemarin kot aku pi pulak, kali ni aku mengendap lagiii...
Sekali lagi lalu pulak depa buka luas sikit pintu ,, masa tu maybe depa nak balik..
Aku tanpa segan silu tanya kat kontraktor tu...

" Bella Ammara ka ni ? "

" Ya!"

Apa lagi tersenyum simpul la aku..... Yay!


So Johorean nanti boleh lah kita pakat-pakat shopping baju kat sini....
Dok nampak tu macam gaya lepas raya bukak la kot .. kihkihkih...
Buat kepala pi la kan.... Happy!!!

Bye!

14 comments:

  1. seronok la dik..butik kegemarannya tu tak jauh

    ReplyDelete
  2. bella amara paling dekat kat penang ni kat SP..mmg cantik2 baju depa ni
    ritu ada lah suh onlineshopper belikan..tp baju yg depa jual xde kat SP huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak pernah pi lagi kak el. dok tgk kot jauh ja .. hr tu nak p depa dh katup .masa tu kat bangi..
      sedih bebenoo.. tp happy la nti boleh beli koleksi tbaru depa hihi

      Delete
  3. Wahhh..mesti senyum sampai ke kening ni..hehehe..

    ReplyDelete
  4. amboi kak! seronok nmpk!! hahahaha...sally ni nasib la takde saiz..kahkah..kalau tak sure meroyan sama!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh sally dh try ka... dengaq kata bella amara cutting besaq .. macam zawara , jubah dia pon cutting besaq gakk..

      Delete
  5. Bestnyeee...
    shopping sakan la nanti ye (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah ,,,, duit pon kena spare byk .. kihkih

      Delete
  6. Saya peminat bella ammara! Kat bangi pun bella ammara baru buka. Pasni senanglah kite nak shopping2 kt bella ammara, dkt je dgn rumah ^^

    ReplyDelete
  7. Untunglah dekat kan.. Jubah dia mmg cantik sgt

    ReplyDelete
  8. Cantik ek koleksi depa nie.. Nnti akak nk pi skodeng la.. 1st time tahu psl depa nie..heee

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart