Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 9 July 2015

Berbuka puasa kat Big Food

Assalamualaikum...............
Anyeonghaseyo people............Sihat ke semua.
Nak kongsi menu berbuka puasa dengan kawan-kawan semua boleh ke....
Dalam bulan puasa ni saja rasa nya dah dua kali aku berbuka kat Restoren Big Food yang mengajikan makanan yang berportion besaq......
Tak yah cakap banyak jom la kita terjah menu yang telah menjadi santapan hamba baru-baru ini...









Teruja tak?????
Big food ni boleh di katakan tempat makan yang sedap di Johor dan sesiapa yang datang ke JB harus try makan kat sini..... Sure hampa akan berpuas hati ....

No.1 Jalan Kolam Air 1,
Nong Chik Heights,
80200 Johor Bahru.

No Tel : 0177313386
Operation hour : 3.00 pm to 12.00 am






9 comments:

  1. Replies
    1. aah memang big sangat2. kalau nak makan kena kongsi.. :)

      Delete
  2. Mak aihhh bestnyaaaa.. Dhla tgh puasa ni. Tergugat iman hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih.... tu lahhh... memang boleh tergugat klo tgk time siang

      Delete
  3. Sedapnyaa. Nasib baik saya baca entry ni lps berbuka tau, hehe. Mahal ke harga makanannya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga dia standard harga makanan western tapi yang best nya portion dia sangat besaq ^_^

      Delete
  4. Perghhh sedap kot tgk semua makanan tue.. Tp jauh sgt la pulak..huhuhu

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart