Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 1 July 2015

Menu berbuka Puasa Semalam

Assalamualaikum.................
Anyeonghaseyo beautiful people....
Lagi berapa jam nak berbuka puasa dah kan....
Saja teringat makanan semalam dan nak share sikit kat sini.....
Semalam berbuka kat Kedai Asam Pedas dan BBQ.. 
Eh betol ke nama kedai nii... ??? Kedai ni terletak kat Taman Universiti Skudai..

Semalam order air Apple Asam Boi, Diana order air Oren dan Abg MH pulak air limau madu..
Sedap air dia.....

Cem gini lah lebih kurang suasana kedai dia ... Cantik dia punya deco ala taman..

Kangkung goreng belacan yang sangat ohsem

Ayam goreng berempah... sedap .. tapi depa goreng tak garing


Dan the last one, main menu untuk berbuka , Asam Pedas,
Sedap asam pedas ni ... :) suka sangat .. Dia guna ikan merah rasa nya...
Malam ni nak berbuka dengan apa ye.. hari2 pening dok pikiaq nak buka dengan apa...

Bye!!!



8 comments:

  1. singgah sini sementara tunggu waktu berbuka :D

    ReplyDelete
  2. Mak oiii...terliur akak sambil tunggu time berbuka ni

    ReplyDelete
  3. Asam pedas tu buat akk PC terliur..

    ReplyDelete
  4. lama x masak asam pedas liza hanim
    menjejes je ailio ni ha tgk asam pedas hehe

    ReplyDelete
  5. Bestnyaaa menu2 dia berbuka.. Untunglah hehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart