Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 13 August 2015

AIDILFITRI 2015 : BERSAMA SANAK SAUDARA DAN KAUM KELUARGA

Assalamualaikum semua................ :)
Now nak sambung lagi entry raya iolss .. 
Kali ni nak tayang gambaq yang di ambil bersama dengan sepupu sepapat mak saudara dan sanak saudara lah.... biasa nya 1st day of raya lepas dah salam-salam dengan mak ngn ayah ,
kami gerak ke rumah tok wan kami yang terletak kat kampung Sena....
Even tok wan dan tok dah lama tak dak, kami still pi...
Selain menjamu selera dapat jugak lah berjumpa dengan sepupu sepapat dan mak pak menakan ...

Untuk raya kali ni, Mak sedara aku masak nasik arab ... yummy!
Mak sedara aku yang ni dok kat Johor jugak jadi masa bulan posa tempoh hari sempat jugak lah menumpang kasih berbuka puasa kat umah dia... :)
Nasi arab tu sedap gila sampai menambah tak ingat dunia dah masa tu....


 3 orang jejaka ni sepupu aku,.... yang baju hitam anak mak ngah ...
yang belakang dua orang tu pulak anak Pak Njang..
Depa berdua tu masa kecik2 dulu suka benar mai umah aku main2..
"Mak ,Nak pi umah Kak Lia, " ja setiap hari...



ni pulak pic ari ke 3 masa kat Kuala Nerang, Kedah....
Masa ni kat umah mak teh



Paling suka time raya gini dah tentulah selfie... best selfie ramai-ramai..





Especially bila ada human monopod macam si Jabir ni...
Lagi la menjadi nak berselfie tu


Iqi dan Icha pon adoooo





Ni la mak cik!
Adik mak saya yang kecik sekali.... ^_^





Happy sangat dok selfie .. padahal masa ni dah senja ^_^

OK bye!!!

Next entry : beraya dengan kawan-kawan pulakkk ^_^


5 comments:

  1. seronok tgk kegembiraan uols..terserlah taw haha

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik...wahhh...seronoknya beraya bersama keluarga...gambar selfie semua cantik2....hihi

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya dan maaf zahir batin dik..

    ReplyDelete
  4. seronok tengok semua ceria,selamat hari raya Lieya :)

    ReplyDelete
  5. besar da si kembar tu :) comey!

    pssstt : akak,hihi..boleh sangat nak try sabun tu,best! 2 ketul rm35 je .gebu abes kak pasni ^^

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart