Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 12 August 2015

AIDILFITRI 2015 : FAMILY POTRAIT

 Assalamualaikum guys!
Anyeonghaseyo beautiful creature all around the world......
Nak hapdate gambar raya tempoh hari....
Ya Allah lewat nya kan ???? Dah basi dah pon .... tapi tak pa la ... Nak jugak capture memory dalam belog kesayangan ku ini untuk tatapan di hari muka...
Ececececehhhh.... Jom kita mula kan dengan gambar yang pertama sekali....

Mak dan ayah kesayangan aku.... ^_^
Tengok tu ha Siti , main angkat ja . sebab dah pasang kaki dia tiba-tiba mak suruh amek gambaq so apa lagiiii ... kami kat belakang snap moment dia tengah amek gambaq....


Lagi mak ngan ayah ittew... ^_^
Sweet ke idokss?

Aku dan Zahirah aka Cenonot @ Minche... Kehkehkeh..
Tu nama manja hokey... sebab nama aku pon setiap tahun bertukaq hokeyyy...


Kening iolss today pon di mekap oleh Zahirah jugak ye uolss...


Zahirah dan adik Su yang selalu di katakan kembaq ,, kihkihkih....

Aku, Anih dan Zahirah...




Mak dan ayah lagiii... ^_^


Tahun ni happening sikit sebab ayah mau berselfie.. ^_^

Setiap kali raya mak memang akan reyau ... 
kami pon sama +_+















Okey... Selesai sudah............ hihihi..... ^_^
Sebenaq nya ada banyak lagi gambaq tapi next time pulak la kan..
Harap ada masa utk update... amin.... 

Bye!!!!

3 comments:

  1. wah syok nya raya.. selamat hari raya semua.. semua gojes2 blake!

    ReplyDelete
  2. mmg suuuuwitttt sgt couple veteran tu hehehe
    lawo2 anak2 dara semua hehe

    ReplyDelete
  3. Seiras je muka adik beradi lieya...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart