Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 31 August 2015

Bridesmaid

Assalamualaikum..................
Salam Kemerdekaan utk semua rakyat Malaysia....
Ni gambar bulan 6 tempoh hari masa kenduri Zahirah tempoh hari.
Lama nya kan tapi tak pa la.. nak jugak share dengan hampa semua...
Banyak gila gambaq ni so enjoy.. ^_^
Tak nak buat karangan banyak sangat sebab malas ..

Venue : Tasoh Lake Resort , Perlis
































































































Fuhhhh!!! agak2 ada termuntah dak tengok gmbaq yang banyak gila niii... ^_^
Heeehehehheeeee.. Kiter suka semua gambaq sampai tak mau skip walau satu pon...

Bye!

10 comments:

  1. Wah meriahnya gadis2 pink ni hhehe

    ReplyDelete
  2. amboi..bukan main bridemaid pun. cantik cantik

    ReplyDelete
  3. yg kumbang tu kelakar pakai crown bunga2 tu

    ReplyDelete
  4. bila semua suka bergambar memang meriahh la kannn ^ ^

    ReplyDelete
  5. Hye kak Lieya. Best kalau Ada org yg suka selfie mcm kita jgk kn. Hehe rindu kak Lieya. Lama xhangout sama. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Liya kat johor dh skrg ni.. susah nak hang out bsma lagiii... sobs sobs

      Delete
  6. Wahhh syoknya kak Lieya! Nad tak pernah pun jadi bridesmaid ni T_T

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart