Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 24 August 2015

SITE VISIT

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beuatiful people... :)
Baru ja sampai JB pagi tadi pukul 10, alhamdulillah...
Bertolak dari Perlih ke KL Sabtu lepas, singgah tidoq umah adik aku, Zahirah kat Sungai Besi.


Gambaq selfie ni ambil masa pergi site hari tu.... 
Suka selfie kalau pergi site .... Cuaca panas so xleh nak maintain cute....
Rasa nya masa ni bulan puasa kot... :)



Yang kat belakang tu pak cik survey kita ye....
Dia la yang salu melayan karenah kami masa kat site .




Projek yang di ambil dari pandangan udara...
Cantik kan.. Subhanallah.. Indah nya ciptaan Allah 


Bye!!!

15 comments:

  1. Slmt mnjalani tugas spt biasa ya lieya

    ReplyDelete
  2. Selamat kembali bertugas lieya..

    ReplyDelete
  3. kalau sy time panas2 mmg tak lah nak selfie bagai. puteri lilin. haha

    ReplyDelete
  4. mcm ne amek drpd pandangan udara? naik heli ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni gambar ambil dari PLUS rasa nya .. dh xingat .. tapi memang dari atas heli la

      Delete
  5. Dan lagi no do selfie tengah2 panaihhh...ahahaaa...

    ReplyDelete
  6. jd model site lah ni
    sian dik lieya..kena tahan panas nk kena berselfie hehehe
    semua gambar mata kecik je haha
    papepun mmg lawo korg

    ReplyDelete
  7. Hai p site pulak...nnt gelap la cik lieya kt ha awek cun kt blkng tu beseri la ...mcm yg duk dpn dia...

    ReplyDelete
  8. gud luck for the site visit ^_^

    *jemput singgah blog zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. owh, ni la yg kata site visit tu..

    ReplyDelete
  10. wahhh gigih tu. tengah panas pon sempat selfie. hiihih

    ReplyDelete
  11. wahhh gigih tu. tengah panas pon sempat selfie. hiihih

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart