Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 11 September 2015

A taste of Johny Rocket


Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Salam Jumaat buat semua nya ... Bila hari ni dah Jumaat esok dah Sabtu la kan..
Dengan bos tak ada ni lagi la rasa malas gila nak kerja +_+
Pernah dak uolls makan kat Johny Rocket ??
Sebenar nya 1st Johny Rocket Restaurant yang buat aku tertarik tu adalah kat The Curve.
Sebab nya staff depa ni sangat lah friendly kerana mereka menari dan menyanyi untuk customer.
Dan depa menari ikut rentak lagu dan macam depa dah praktis ... Good Job..
Amaze sangat kot.... ^_^


That day aku tak merancang pun nak makan sini.
Lepas balik ja dari Kelantan masa Kenduri Kahwin Diana tu sebelum balik Johor ,
aku main-main kat area KL dulu ....
Hajat nya nak pergi beli manik kat PERTAMA kompleks tu, 
Tapi masa tu ada KL Grand Prix ka apa tah yang depa tutup jalan tu kan so kedai tu pun tak buka...


Mencari menu yang lazat.. aku konon nya nak minum ayaq kopi last-last menyesai tak order milkshake. Untuk yang suka milkshake memang sesuai sangat lah makan kat sini..
Milk shake dia sumpah tak tipu memang sedap gila... 




Tah kenapa gambaq ni jadi kecik plak huhuhu.... &_&
Kami masa tu bertiga je . Aku , Anis dan Ada,...




Tadaaaaaaa... Tengok lah makanan dia ... Besaq gedabak..
Kami just order dua jenis makanan ja untuk kongsi bertiga..
Tupun dah kenyang sebab portion dia memang besaq..\
Burger dia plak memang guna daging yang betui dan bukan nya pink slime kihkihkih....
Masa kami pi ni kat Maju Junction Mall...
Sapa dah p ? Maju Junction yang selama ni agak suram dah berwajah baru dah...
Comel la sikit kan sebab depa buka Parkson kat situ...
Jadi sebab Anis ada kad Parkson dapat lah diskaun 10% yay!!!

Ok setakat ni jer.... Kalau pergi ke Maju Junction jangan lupa makan kat Johny Rocket yerrr


15 comments:

  1. Replies
    1. memang sedap sangat tapi kat Johor tak da.. :(

      Delete
  2. Amboi terliur akak lieya..nangis tengok burger tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... akak kena pergi terjah Johny Rocket secepat mungkin

      Delete
  3. tak pernah lagi try makan kt johnny rockets. tunggu kak lieya bawa lah. eh eh. hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. tolong doakan kak liya kaya ekk.. insyaAllah leh bawak satu team kihkih

      Delete
  4. ya Allah beger depa tu mengancam aihhhhhh

    ReplyDelete
  5. Burger awesome.sgt.salad nmpk.segar bugar

    ReplyDelete
  6. miza x pernah merasa lgi..bekenan nya lahaiii !

    ReplyDelete
  7. pergghhh.. meleleh la kak lieya.. hehehe

    ReplyDelete
  8. assalam lieya.. lama kak aiza tak singgah blog lieya.. memang besar dan banyak makanan tu.. nampak sedap..

    ReplyDelete
  9. assalam lieya.. lama kak aiza tak singgah blog lieya.. memang besar dan banyak makanan tu.. nampak sedap..

    ReplyDelete
  10. Cantiknya baju kak Lieya aww. Suka combination colour tu hihi lembut jee.

    ReplyDelete
  11. Waaa hebat makan dan pemandangan... nanti boleh singgah ni huhuuu

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart