Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 21 September 2015

RAYA HAJI SALE : SIGNATURE SHAWL , LISSE IN THE HOUSE!

Assalamualaikum!
Anyeonghaseyo beautiful people...
Setelah berhempas pulas semalam akhirnya siap jugak meng'edit' gambar untuk koleksi tudung aku dan Diana yang di beri nama Lisse .Hampa tau dak Lisse tu maksud dia apa ???

Lisse = Sleek (smooth and glossy) 

Sekali lagi perkataan Peranchis jugak aku cedok ... ^_^
Ok tak yah banyak bercakap nak upload gambar je biaq hampa semua tengok ... 



Ada 4 jenis warna pink dari yang terang gila sampai lah yang lembut gila..
Meh nak introduce one by one ^_^

#Bougainvillea Magenta 






Honeysuckle pink atau Pink Masam. 



Pink Blossom - Pink lembut yang sangat memukau







































MATERIAL : ITALIAN CHIFFON YANG SOFT DAN FLOWY

MEASUREMENT : 2.0M x 0.7M

PRICE : RM29

PROMOSI RAYA HAJI : BELI 4 , RM100 + FREE GIFT + FREE POSTAGE!!!

KALAU BERMINAT BOLEH WHATSAPP KAT NUMBER DI BAWAH

0174714207




11 comments:

  1. cantik..si pemakai pun comel..*_^

    ReplyDelete
  2. wah..bertambah pahala lieya dan kawan..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. semuanya cantik.. modelnya pun cantik juga.. :)

    ReplyDelete
  4. Akhirnya lauching product dah Lieya...

    ReplyDelete
  5. wah.. dah ada biz sendiri ea kak lieya.. good luck :) cantik dan lembut je kaler2 shawl tu..

    ReplyDelete
  6. wah cantik kaler2 shawl, moga bisnes bertambah maju ^^

    ReplyDelete
  7. Cantik dan menarik yang menggayakannya pun cantik ;)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. cantik gilaaa shawl ni. moga berkembang bisnes <3

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart