Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 10 September 2015

Sepetang di bukit Keluang

Assalamualaikum..................
Anyeonghaseyo people ..... ^_^ Agak konsisten pulak menghapdate setiap hari kan ?
Di harap semua nya berkekalan hendak nya....
Sambung cerita ye... Lepas menghadiri Kenduri Kahwin Diana kami bertiga bertolak balik ke rumah Adaa pulak kat Kuala Besut , Jerteh Terengganu...
So sebelum nak sampai ke rumah dia , kami singgah sat kat tepi-tepi pantai...
One of them adalah pantai bukit Kluang ... ^_^





Tempat nya agak cantik.. sebab nya ada pantai dan ada pulak bukit..
Kalau tak salah aku lah atas tu boleh ja mendaki ...
Rugi kan mai sehari ja , kalau dak memang boleh la mendaki dua tiga pat das,
Tapi masalah pulak bila tak da stamina , mau nya pancat kat atas tu kena panggil krane mai angkat aku, almaklumlah muatan berat kan .. kehkehkeh....
As always model plus size kat atas tu cannot decide pic mana nak di letak so kita letak ja semua ^_^



Okay kat sini sebab memang tempa rekreasi memang ada macam-macam makanan depa juai..
Aku beli ais krim kelapa sebab memang sedap dan lemak berkrim...


Tak caya tengok lah kan aku dok menyuap ja tak berenti... ^_^



Mmmmmm... memang sedap.. Actually aiskrim pasu pon ada jugakkk..
Tapi malas nak beli sebab mahai.. #kedekutsungguh ^_^


Me with Anih ^_^ 




Yang ni pantai lain pulak tapi tak ingat nama la awoks...
Yang aku tau nya pantai ni antara Kelantan dengan Terengganu jugakk ....






Lepas dah berposing sakan petang tu sampai lah waktu Maghrib, kami pun balik.
Kat rumah, Mak Adaa dah masak nasi kerabu untuk kami semua.
Alhamdulillah murah rejeki... ^_^
Malam tu konon nya nak g makan kedai apa tah yang bakaq-bakaq seafood.
Sebab dah letih , semua pakat teredang lena tak ingat apa....
Sayang nya keesokan hari nya dah balik ke KL semula dan sampai pon dah malam...
Hari berikut nya pulak balik ke Johor semula......
Lama tak pergi Kelantan dua hari ja memang tak puas ...
InsyaAllah bila ada rejeki lebih nanti boleh la gi lagiii.. ^_^ 
Time balik tu lalu kot jalan bawah ja bukan LPT lagi..
Ok la sikit ... ^_^

Bye ^_^







10 comments:

  1. Best nye kak lieya jalan2. Hehe.

    ReplyDelete
  2. pic 1 & 2 tu mmg ala2 top model
    boleh jd model hijabista ni hehe

    ReplyDelete
  3. kalau dapat bergambar kat pantai memang tak bleh kalah..hehehee

    ReplyDelete
  4. kak lieyaaaaaa. deeya belajar dkt ipg depan bukit keluang tu jeeeee. hahahahaaaaa. kak lieya sampai pun ke sini :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yeke... @_@ sonok la boleh selalu photoshot kt sini :)

      Delete
  5. Pantai Bukit Keluang tu temapt akak berdating zaman muda2 kihkihkihhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeeeeee... akak keja kat sna ekk dulu ?

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart