Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 14 November 2015

Perlis di hati

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo people.... ^_^
Picture taken at Country Garden Danga Bay
Lani masih under construction lagi haaaaa...
5 star coastal Living lah katakan , kiter-kiter mana lah mampu...
Mampu mai amek gambar ja.... ^_^
Tak sure ada event apa kat sini tapi ada pulak hiasan patung comel kat depan ni
ikut negeri masing-masing so apa lagiiii , dan2 pi cari patung negeri Perlis,,,,





Walau di mana daku berada , Perlis tetap di hati ^_^

Bye!

7 comments:

  1. heheheh rindu perlis lah tu cute sgt

    ReplyDelete
  2. wah setiap negeri ada patung sendiriye..hehehe..

    ReplyDelete
  3. perak tetap di hati..hahaaa
    bestnya kat sini :D

    ReplyDelete
  4. dah lama xg perlis..g time kecik2 dl je..btw comel la patung2 2

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart