Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 2 December 2015

ASHHANNAS KOTA TINGGI

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people....
Last week iolls pergi ke BUTIK ASHHANNAS kat KOTA TINGGI..
Tinggal di Johor almost a year tapi that was the 1st time iolls pijakkan kaki di bumi Kota Tinggi.
Sebab apa, masa dok google map nampak cam jauh giler ja dalam peta.
Tapi bila dah pergi mak ai ... dekat la pulokkss ...
Kalau ku tahu dah lama aku pergi ke sana .... cewahhhh
Kesilapan teknikal nya adalah apabila terlupa yang abang kawasan balik kawasan pada hari Sabtu jadi nya BUTIK ASHHANNAS ada sale pada hari tersebut...
Iolls pergi hari ahad (sobs,sobs).....
Keterlupaan sangat sebab sabtu iolls pergi ke JPO membeli belah disana ..
Sila lihat baju di bawah ^_^



Lawa kan lawa kan ??? Actually iolls berkenan sangat dengan yang bawah sekali niii.. :)
Tapi size dah xda... :( sebab baju ni kain nya lycra dan tebal so stretching kan jadi iolls nak size M.
Tapi size M tu yang ada kat penyangkut tu ja then ada macam tarik benang sikit...
Stok lain depa dah bungkuih masuk lam lori dah so berbaloi ka nak tarik keluaq satu ja utk iolls ?
Mesti dak kan ? So depa  suruh beli online jer sebab stok tu depa nak juai online nanti..
Tapi serius nak habaq kat uolls semua kan memang lawa lawa dan lawa sangat..
Iolls kalau tidak memang anti sangat baju kain lycra ni tapi yang niii iolls terpikat ^_^

Yang ni model pakai punya ekkkk... Model pakai apa pun lawa ...
Maklumlah dah kurus kan...
So warga Johor yang belum singgah butik boleh lah berbuat demikian yerr..
Alamat :

ASHHANNAS KOTA TINGGI
No.32 , Jalan Niaga 14,
Kota Tinggi , Johor

Kalau hampa pernah pergi Kota Tinggi,
Korang ada nampak menara jam tu , masuk kat situ lah 
then turn right ke arah medan niaga,
Belakang-belakang sana ada banyk bangunan rumah kedai ,
Butik Ashhannas kat area rumah kedai baru,
Dari jalan pun uolls boleh nampak signboard dia yer..

Ok Bye ^_^

6 comments:

  1. Sebenarnya warna2 tu sesuai dengan lieya..sebab lieya berkulit cerahkan...jadi tak ada masalah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalah saya gemok kak huhhuhu .. nak pilih kaler cerah sangat takut nmpak gemokkk :(

      Delete
  2. amboi2..melaram abis..tp seyes cantik

    ReplyDelete
  3. semua cantik huhuhu bestnyaaaaaaaaa terliur nk gi ashhhannas huhu

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart